Přejít k hlavnímu obsahu

Nešťastná koupel. Sledoval stream a skončil v bazénu

21. 8. 2023 | 19:29 Twitch
S dostupností chytrých telefonů dnes může prakticky každý z nás z minuty na minutu vysílat a sdílet svůj každodenní život s ostatními internetovými uživateli. Přesto stále někteří lidé, když vidí právě vysílající streamery, reagují různě. Jeden takový se raději díval do natáčející kamery než na cestu, kvůli čemuž skončil v bazénu.
Nedával pozor na cestu, až skončil v bazénu. Co se přesně stalo?
Nedával pozor na cestu, až skončil v bazénu. Co se přesně stalo?
Zdroj: Twitch: REPTALIVE

Živé vysílání se občas nevyplácí samotným streamerům, ať už skončí s drahým vybavením v bazénu, nebo třeba začnou hořet. V případě, o kterém se zmíníme dnes, však na live streaming doplatil spíše náhodný kolemjdoucí, který nedával pozor na cestu.

Twitch streamer „ReptaLive“ právě vysílal a seděl vedle ženy, s níž si povídal, když kolem procházel náhodný muž. Bohužel ho natáčení tak zaujalo, že nedokázal odtrhnout oči od  čočky kamery a nedíval se pod nohy. Pak na vteřinu zmizel ze záběru za doprovodu šplouchnutí. To možná bylo trochu štěstí v neštěstí. Sice byl promáčený, ale zároveň se vyhnul bolestivému pádu na zem. Streamer dokázal daný okamžik zachytit na kameru.

Repta vstal a se smíchem změnil pohled na zadní kameru, čímž odhalil, že muž si to nakráčel přímo do bazénu i se svojí taškou. Klip se objevil na Redditu, kde někteří streamerovi vytkli, že se smál místo toho, aby ubohému muži pomohl z bazénu (což naštěstí učinili jiní).

Zdroj: Dexerto
Štítky: Twitch, stream, fail