Přejít k hlavnímu obsahu

Ninja zabanován kvůli imitaci hitu na TikToku. Co prováděl před kamerou?

15. 9. 2023 | 10:59 Lifestyle
Hity na TikToku už za sebou mají slušnou historii kontroverzí. Slavný streamer Ninja se jeden z těch posledních pokusil imitovat živě ve svém vysílání, což nedopadlo podle představ a netrvalo ani 30 sekund, než byl jeho stream vypnut se zprávou o banu,
Ninja zabanován kvůli imitaci hitu na TikToku
Ninja zabanován kvůli imitaci hitu na TikToku
Zdroj: Ninja/X

Tyler „Ninja“ Blevins je jméno, které zná každý, kdo se někdy zabrousil na Twitch nebo se jen okrajově zajímal o esport a Fortnite. Tato streamovací superstar se dostala opět do centra pozornosti, tentokrát však ne kvůli svým herním dovednostem. Ninja byl totiž zabanován během svého TikTok livestreamu za to, že se rozhodl vytvořit vlastní verzi virálního videa „Glizzy Overdrive“.

I když už Ninja není na vrcholu popularity, kterou si užíval během své éry Fortnite, stále patří mezi smetánku. Jeho mainstreamová přitažlivost je nepopiratelná, ačkoli se soustředí na různé hry a obsah. Dnes už nemá žádnou exkluzivní smlouvu s jedinou platformou a raději streamuje všude možně, což umožňuje komukoli sledovat ho tam, kde zrovna chce.

Jeho podlrfní TikTok livestream byl náhle přerušen a Ninja nechápavě zůstal sedět před kamerou. „Porušil jsem komunitní pravidla,“ řekl s úsměvem. „Počkejte, teď vážně. Chlap se může převléknout za párek a doslova nasávat glizzy po dobu čtyř hodin, ale já ho napodobím jednou a jsem do třiceti sekund zabanován?“ Informaci o délce banu zatím nedostal, nicméně oproti jiným platformám je TikTok v tomto ohledu přívětivější.

Zdroj: Ninja/X
Štítky: Ninja, TikTok, BAN
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.