Přejít k hlavnímu obsahu

Stále máme volná místa. Přijď se ukázat na poslední říjnový PUBG turnaj

23. 10. 2023 | 08:14 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Do repertoáru komunitních sérii vlastní samotný král battle royale titulů. Na hráče PUBG čeká čtveřice turnajů ve formátu Squad FPP. Zapojit se může kdokoliv, tak na co ještě čekáš?
Alienware PUBG turnaje
Alienware PUBG turnaje
Zdroj: PLAYzone

Nekompromisní gamingové vybavení legendární značky, přesně tak jsou popisovány produkty Alienware, které se zaměřují především na hráče! Herní mašiny této značky jsou navrženy s nejvyšší precizností pro ty nejnáročnější uživatele, kromě kvalitních komponentů se chlubí i unikátním designem.

Společně jsme si pro vás s touto skvělou značkou připravili čtyři turnaje ve hře PUBG, ve kterých mezi nejlepší hráče rozdáme celkem 8 000 Kč. Registrace jsou otevřeny pro všechny, tak si přijďte zahrát!

Alienware
Alienware
Zdroj: Alienware

První turnaj se odehraje v pondělí 2. října. Přihlašovat se můžete už nyní, ale neváhejte ani minutu! Počet slotů je totiž omezen na 16 týmů. Oproti poslední sérii se přechází zpět k bodování S.U.P.E.R., kdy týmy budou soupeřit mezi sebou o co nejlepší umístění, finanční odměnu však berou pouze nejlepší dva týmy. 

Změna se koná i v rámci map poolu. Kromě klasik v podobě Miramar a Erangel uvidíme novější mapy v podobě Vikendi a Taego, které se každý týden budou střídat. Všechny další informace jsou k nalezení v profilech jednotlivých turnajů. My jen doufáme, že se každý jeden zaplní a ukáže se síla PUBG komunity.

Kuřatům zdar! Kdo se nezapojí, ale o turnaje se zajímá, tak může přijít sledovat živý přenos od Divina.

Harmonogram Alienware PUBG komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Pondělí 2. října od 18:00Alienware PUBG SQUAD komunitní turnaj #1
Pondělí 9.října od 18:00Alienware PUBG SQUAD komunitní turnaj #2
Pondělí 16. října od 18:00Alienware PUBG SQUAD komunitní turnaj #3
Pondělí 23. října od 18:00Alienware PUBG SQUAD komunitní turnaj #4
Alienware PUBG turnaje
Alienware PUBG turnaje
Zdroj: PLAYzone
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!