Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer dostal kartu fotbalistky a požádal jí o číslo. Dočkal se odpovědi

22. 9. 2023 | 16:21 EA SPORTS FC 24 YouTube
Ultimate Team, nejhranější mód ve FIFA/EA Sports FC, přivítal před letošním ročníkem ženy. Tisíce fotbalistek jsou součástí populární fotbalové hry. Nechybí samozřejmě ani v balíčcích. Sofie Svava, dánská fotbalistka oblékající dres Realu Madrid, se objevila v packu streamera IShowSpeeda. Známého tvůrce zaujala, americký youtuber neváhal a okamžitě 23leté sportovkyni napsal na Instagramu. A dočkal se odpovědi.
Streamer dostal kartu fotbalistky a pozval ji na rande. Dočkal se odpovědi
Streamer dostal kartu fotbalistky a pozval ji na rande. Dočkal se odpovědi
Zdroj: Instagram IShowSpeed/Sofie Svava

Jen málokdy se vidí takové nadšení u hráče, který právě z balíčku dostal kartu s hodnocením 79. Sofie Svava okamžitě amerického streamera zaujala, způsobem sobě vlastním se o své pocity IShowSpeed podělil s diváky. A následně přemýšlel, jestli dánské fotbalistce napíše.

„Udělám to,“ rozhodl se nakonec Speed, než svůj vzkaz napsal nahlas. „Hej, právě jsem tě dostal ve FIFA. Jsi hezká, můžu dostat tvoje číslo?“ dotázal se streamer a velký fanoušek Cristiana Ronalda. A překvapivě přišla odpověď.

Necelých dvacet minut po první zprávě Svava odpověděla v přímém přenosu. „To zní dobře,“ napsala ke Speedovu údivu. 18letý streamer kontaktoval i další fotbalistky, které dostal v balíčku v EA FC 24. Bez úspěchu.

Zdroj: Dexerto
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).