Přejít k hlavnímu obsahu

STYKO jde z kola ven? Slovenský hráč nefiguruje na zítřejší soupisce Apeks

25. 9. 2023 | 18:58 Counter-Strike 2 Spekulace
O víkendu se vyrojila nečekaná spekulace o tom, že by Martin „STYKO“ Styk mohl skončit v týmu Apeks. Žádné další informace ovšem nepřicházely a nebylo jasné, jestli nešlo o pouhou fámu, nebo třeba jednorázovou informaci z tréninkového serveru. Tedy až dodnes. Jméno slovenského hráče totiž nefiguruje na týmové soupisce pro zápas v CCT East Europe Series 2.
Martin „STYKO“ Styk
Martin „STYKO“ Styk
Zdroj: BLAST.tv

Martin „STYKO“ Styk patří mezi největší stálice česko-slovenské scény, co se týče působení v zahraničí. Za necelé dva týdny zakončí svůj osmý rok na mezinárodní scéně, takovou šňůrou se v současnosti žádný jiný domácí Counter-Strike hráč pyšnit nemůže. Aktuálně však bohužel není jisté, jestli bude pokračovat.

Známý insider Harumi totiž v pátek přišel se zprávou „Apeks -STYKO“. Žádný podrobnější report od jiného žurnalisty se ale dosud neobjevil, tudíž mohou fanoušci pouze spekulovat, co se za oponou esportu děje.

Nastínění situace ale může přinést úterní zápas proti FORZE. Apeks totiž nahlásili soupisku, v níž se místo STYKA nachází Ådne „sense“ Fredriksen z týmové akademie. Zápas začíná v 15:00 a do té doby určitě vydá severská organizace vyjádření, které se bude týkat minimálně duelu v turnaji CCT East Europe Series 2.

Scénářů se nabízí spoustu. Semifinalisté posledního CS:GO Majoru mohou skutečně uvažovat o změně, testovat jiné alternativy z vlastních zdrojů, nebo jen například reagovat na nenadálou událost, která znemožňuje hráči zapojit se do zápasu, nebo i do tréninku. STYKO tak zdaleka nemusí být ze hry venku.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.