Přejít k hlavnímu obsahu

Hraj z pohodlí domova. Samsung MČSR v mobilních hrách přináší 12 online turnajů

26. 9. 2023 | 09:00 Brawl Stars Wild Rift MČR mobile
Mistrovské boje se v mobilních hrách letos budou odehrávat na dvou frontách. V oblíbených titulech Brawl Stars a Wild Rift vás čekají offline zastávky v Nitře, Praze a finále proběhne v Brně, sbírat důležité body však můžete i v online turnajích. Kdy se na ně můžete těšit?
Samsung MČSR v mobilních hrách 2023
Samsung MČSR v mobilních hrách 2023
Zdroj: PLAYzone

Letošní sezóna Samsung Mistrovství Česka a Slovenska v mobilních hrách se skládá ze tří offline soutěží a tří online turnajových sérií. Během všech soutěží budou hráči a týmy získávat MČSR body, na jejichž základě se pak rozhodne o postupující elitě pro brněnské finále. Celková dotace činí krásných 127 700 Kč.

Aktuálně máme za sebou kvalifikace do Nitry, kde se naživo ukáže osmička vyvolených v Brawl Stars i Wild Riftu. Do online sérií ovšem můžete opět vlétnout naplno a ukázat ostatním, že právě vy se chcete stát novým mistrem! Říjen bude opravdu nabitý, tak doufáme, že jste na pořádnou nálož turnajů připraveni.

Brawl Stars se hraje v tradičním formátu 3v3, jde tak o ideální možnost, jak si užít nefalšovanou kompetitivní zábavu se svými kamarády. Ve Wild Riftu jsme naopak přešli na 1v1 systém. Co mají ale obě hry společného, tak že jsou turnaje otevřené naprosto pro každého. Zapojit se můžete klidně do všech!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.