Přejít k hlavnímu obsahu

První víkendová liga je za rohem. Půjde o nejtěžší WL v historii, hráči jsou v šoku

26. 9. 2023 | 13:40 EA SPORTS FC 24 Preview
Ve FIFA jsme takto brzký začátek FUT Champions snad ještě nezažili. Hned první den, kdy se do nové hry dostanou uživatelé s běžnou edicí EA FC 24, by měla začít víkendová liga. Ultimátní edice tak přinese hráčům ještě větší výhodu než v posledních letech.
EA FC 24 Ultimate Team
EA FC 24 Ultimate Team
Zdroj: twitter.com/Jaymes94_

Nejdřív se zdálo, že jde o chybu ve hře, s přibývajícím časem to ale stále víc vypadá tak, že první víkendová liga v EA Sports FC 24 se opravdu odehraje již 29. září - 2. října. Hráči jsou překvapení, poslední roky byli zvyklí, že minimálně týden po full releasu měli čas na posílení týmu a přípravu na Champions.

Víkendovku už možná nestihneš, registrace se na první kvalifikaci MČR FC 24 powered by Hyundai je ale otevřená všem!

Letos to ale bude podle všeho jinak. Hned na první den, kdy vyjde EA FC 24 pro všechny hráče, je naplánován start Champions. Problémem jsou nejen týmy, ale také kvalifikační body. 1 250 bodů, to není během několika dní rozhodně jednoduché získat.

Dá se navíc očekávat, že v úvodní víkendové lize budou jen ti nejlepší hráči. Ti, kteří tráví hrou desítky hodin a mají dostatečně dobrý tým a již zmiňované body na kvalifikaci. Bude to dost možná nejtěžší WL historie. 

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).