Přejít k hlavnímu obsahu

Fanoušek spustil v živém vysílání požární alarm. IShowSpeed neměl slov

29. 9. 2023 | 12:35 Kauza
Živé vysílání IShowSpeeda se v poslední době vymyká kontrole. Od nedávného incidentu, kdy přes FaceTime urážel učitelku jednoho z fanoušků se neponaučil. Kontroverze se hromadí, ta poslední ale nebyla způsobena přímo známým streamerem. Jeden z jeho sledujících spustil během vysílání požární alarm.
Živé vysílání IShowSpeeda se vymklo kontrole
Živé vysílání IShowSpeeda se vymklo kontrole
Zdroj: YouTube.com

Jeden z nejoblíbenějších tvůrců obsahu na internetu Darren Jason „IShowSpeed“ Watking Jr. je po krátké pauze opět středem pozornosti. Tentokrát se na internetu šíří klipy, ve kterých nabádá fanoušky k hrubému chování ke svým učitelům přímo při vyučování. 

Jeho interakce s fanoušky baví několik desítek tisíc lidí denně. V jeho nedávném živém vysílání už šlo však trochu do tuhého. Jeden z fandů se chtěl před svým oblíbencem pořádně předvést a spustil požární alarm.

Hej Speede, klidně pro tebe zatáhnu za požární alarm,“ řekl ve videu fanoušek, načež ho Speed vybízel k tomu, ať se uklidní. „To snad ne! On zrovna spustil ten požární alarm? Co to s tebou sakra je, v*le,“ reagoval na situaci Speed, který nemohl uvěřit svým očím.

Speed se poslední dobou věnuje přímému kontaktu s fanoušky přes FaceTime. V jednom z jeho nedávných streamů dokonce donutil fanouška, aby mu dal k telefonu jeho učitele, se kterým si následně pár minut povídal a dokonce urážel. „Žert“ málem vedl vyhazovu fanouška ze školy.

Štítky: IShowSpeed