Přejít k hlavnímu obsahu

Jakub Destro a parádní program! Samsung MČSR v mobilních hrách startuje v Nitře

27. 9. 2023 | 19:08 Brawl Stars Wild Rift Zajímavost
Agrokomplex Nitra bude o tomto víkendu hostit největší herní akci na Slovensku. Její součástí bude i Samsung Mistrovství Česka a Slovenska v mobilních hrách, které poprvé zamíří k našim východním sousedům. Těšit se můžete na parádní program i to nejlepší mobilní zápolení!
Jakub Destro
Jakub Destro
Zdroj: PLAYzone

Hlavní hvězdou Samsung stánku už od pátku bude oblíbený herní tvůrce Jakub Destro. Jeho obsah se točí kolem tématiky Pokémonů a populární mobilní hry Brawl Stars, jinak tomu nebude ani v Nitře. Jakub má pro příznivce zmíněných titulů připraveny přednášky a další zajímavý obsah, přijít si ale za ním můžete v průběhu víkendu jen tak popovídat, vyfotit se, získat podpis... Nebo si s ním dokonce zahrát custom hru!

Dalším velkým lákadlem bude soutěžení nejlepších domácích hráčů a týmů. Turnajovým dnem první zastávky Samsung MČSR v mobilních hrách 2023 bude sobota, kdy se od 11 hodin bude až do podvečera bojovat o prvenství ve hrách Wild Rift a Brawl Stars. Začátek programu bude patřit premiéře 1v1 duelů v mobilní variantě League of Legends, odpoledne se dostane na velké týmové bitvy ve hře od Supercellu.

Na stánek od Samsungu si v průběhu víkendu můžete přijít kdykoliv vyzkoušet Gran Turismo 7 nebo FIFU 23 na parádní Samsung TV. Připravena budou také počítačová stanoviště s těmi největšími peckami ze světa esportu. Mobilní část stánku nabídne současné vlajkové lodě a také pohybové hry až pro čtyři hráče. Během sobotního Samsung MČR se ale tato část promění v zónu na sledování prestižních domácích bitev!

Pátek 29. září

  • 15:00 až 17:00 – Jakub Destro (Pokémon + Brawl Stars)
  • Volné hraní: Mobilní stanoviště, PS5, PC, Nintendo Switch

Sobota 30.září

  • 11:00 až 12:30 – Samsung MČSR Wild Rift
  • 12:30 až 17:30 – Samsung MČSR Brawl Stars
  • 14:00  a 15:40 – Jakub Destro (Pokémon + Brawl Stars)
  • Volné hraní: PS5 a PC stanoviště

Neděle 31. září

  • Volné hraní: Mobilní stanoviště, PS5, PC, Nintendo Switch
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.