Přejít k hlavnímu obsahu

Klasika i Baby Shark. Jaké hity můžete zahrát na zvony z Inferna?

1. 10. 2023 | 12:25 Counter-Strike 2 Zajímavost
Full release Counter-Strike 2 je obří událostí. Začíná nová éra populární série stříleček od Valve. Na stejné úrovni se ale pohybuje přidání pátého zvonu na Infernu. Díky němu mohou hráči „zastřílet“ nové pecky. Uživatel, který o další notu žádal samotné vývojáře, sdílel několik písní, které je možné na zvony zahrát.
All Star i Baby Shark. Jaké hity můžete zahrát na zvony z Inferna?
All Star i Baby Shark. Jaké hity můžete zahrát na zvony z Inferna?
Zdroj: Valve

Counter-Strike 2 beta byla pro mnohé ve znamení zkoušení novinek, hledání bugů a seznamování se s novou hrou. Našli se však i tací, kteří se soustředili výhradně na hudbu. Konkrétně na nové zvony na teroristickém spawnu Inferna.

Se čtyřmi zvony se dala zahrát například virální skladba Baby Shark, pátý zvon ale přidá spoustu dalších možností: Can't Touch This, Darude - Sandstorm, Eye of the Tiger. Tak nějak zněla zpráva jednoho z hráčů, jenž napsal email přímo vývojářům z Valve. A jeho přání bylo vyslyšeno.

Pátý zvon už visí na Infernu a hudební fanoušci jásají. A ihned sdílí návody, jak si Counter-Strike 2 zpříjemnit trochou muziky na Infernu.

In the Hall of the Mountain King

A B C D E C E D B D C A C

A B C D E C E E D C A C E

(A vpravo, E vlevo, platí pro všechny)

Baby Shark

B C E E E E E E

B C E E E E E E

B C E E E E E E E E D

When the Saints Go Marching In

A C D E A C D E

A C D E C A C B

C B A A C E E E D

A C D E C A B A

The story behind the 5th bell
byu/BX80646G3258 inGlobalOffensive
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).