Přejít k hlavnímu obsahu

Cyberpunk 2077 vzal Starfieldu vítr z plachet. Je na jiné úrovni, hlásí známý streamer

3. 10. 2023 | 14:00 Gaming
CD Projekt před pár dny vydal očekávanou aktualizaci 2.0 s DLC Phantom Liberty. Zatímco uvedení Cyberpunku 2077 na trh mnohé od hry odradilo, díky následným změnám se hráči začínají vracet. Vylepšený stav hry ocenil i Asmongold.
Cyberpunk 2077 vzal Starfieldu vítr z plachet a jasně dominuje, prohlásil Asmongold
Cyberpunk 2077 vzal Starfieldu vítr z plachet a jasně dominuje, prohlásil Asmongold
Zdroj: CD Projekt Red/YouTube

Streamer Asmongold se svým odporem ke Starfieldu netajil a zdá se, že poslední aktualizace Cyberpunku ho v názoru ještě více utvrdila. „Jedno velké wow! Tahle hra má v sobě určitou dávku drsnosti, která ji dělá vážně přesvědčivou, to se mi líbí,“ okomentoval svůj dojem ze Cyberpunku.

Svou recenzi na vylepšený titul z dílny CD Projektu okořenil i komentářem na nedávno vydaný Starfield a srovnáním obou zmíněných her. „Starfield ve mně zanechal dojem, že mě příběhy ve hrách nebaví. Jenže mě očividně baví, jen nesmí být na ho*no,“ popsal jízlivě Asmongold rozdíl mezi oběma tituly. Tvůrce ocenil způsob, jakým Cyberpunk 2077 podává hráči svůj příběh.

Populární streamer ještě dystopický titul ani nedohrál, i přesto si ale myslí, že intro hry je na stejné úrovni jako Final Fantasy 16. Vzhledem k tomu, že Final Fantasy 16 figuruje na streamerově GOTY listu, (Game of the Year, pozn. red.), tak se dá takové srovnání považovat za opravdu velkou pochvalu vývojářům hry.

A není to jen Asmongold, kdo si nemůže vylepšenou pařbu vynachválit. I ostatní tvůrci a novináři zasypávají nejnovější aktualizaci i DLC pozitivními recenzemi. Starfield na druhou stranu? Čím dál více hráčů je spíše kritických. A nespokojených.