Přejít k hlavnímu obsahu

XQc odhalil zákulisí právního sporu. Adept po něm chtěla miliony za stažení žaloby

5. 10. 2023 | 15:11 Kauza
Adept, bývalá manželka slavného kanadského streamera xQc, údajně po známé tváři Twitche požadovala několik milionů dolarů za stažení žaloby na jeho osobu za sexuální napadení. Jejich právní jednání už je v současné době u konce a Adept se k situaci zatím nevyjádřila. Pozadí soudního sporu odhalil xQc na svém streamu.
Právní jednání streamera xQc a jeho bývalé manželky Adept.
Právní jednání streamera xQc a jeho bývalé manželky Adept.
Zdroj: Twitter.com

Jeden z nejpopulárnějších streamerů planety xQc si během posledních měsíců procházel soudními jednáními po rozchodu s bývalou manželkou Adept. Ta jej nařkla ze sexuálního obtěžování, což on sám i jeho bývalá přítelkyně Fran tvrdě popírají. Příběh po uzavření případu soudem ale stále pokračoval.

Na konci září 2023 navíc Adept streamera obvinila z toho, že svým moderátorům v chatu platil za sex. Na jednom z posledních živých vysílání poodhalil xQc trochu víc z jejich právního případu. „Byla podána žádost druhé strany o vydání ochranného příkazu proti mně. Prý jsem se dopustil rodinného násilí, tak museli být chráněni,“ sdělil na svém živém vysílání xQc.

Toto obvinění bylo tak extrémně nepravdivé, že jsem sám ani nevěděl, co vlastně čtu, když jsem to poprvé dostal do rukou. Byl jsem úplně mimo z těchto lží,“ řekl dále xQc. Tento případ se prý dostal až k velké soudní porotě a jiným orgánům v trestním řízení. Celé hodiny prý strávil zavřený v kanceláři s detektivem, který ho vyslýchal. 

Neexistuje žádný další důvod k pokračování, nejsou žádné zatykače, zatčení ani nic podobného. Prostě to v tuto chvíli končí,“ řekl na závěr svého proslovu kanadský streamer. Ke konci ještě přečetl některé úryvky z právních dokumentů, aby divákům odhalil celou pravdu. „V rámci vyrovnání byla požadována značná částka v řádu milionů dolarů za to, že bude ukončeno,“ četl xQc.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: xQc, žaloba, Adept, Twitch, kauza