Přejít k hlavnímu obsahu

Konec Fortnite? Internetem se šíří zvěsti o rozloučení v roce 2024

11. 10. 2023 | 12:00 Fortnite Spekulace
Fortnite Battle Royale je jednou z nejúspěšnějších videoher, které kdy byly vytvořeny. Nedávná fáma vyvolala u mnoha fanoušků obavy, že jejich oblíbená battle royale zavírá své brány již v příštím roce. Je tedy pravda, že bychom měli očekávat konec Fortnite v roce 2024?
Konec Fortnite? Online světem šíří zvěsti o rozloučení v roce 2024
Konec Fortnite? Online světem šíří zvěsti o rozloučení v roce 2024
Zdroj: Epic Games

Ne. Fortnite v roce 2024 nekončí. Rozloučení s Fortnite v příštím roce s největší pravděpodobností nenastane. Jde o fámu, která vznikla na základě některých nedávných událostí. Fortnite stále vynáší obrovské zisky a nehrozí mu žádné nebezpečí.

Co hráče dovedlo k takové myšlence? Vše pravděpodobně pramení z nedávných problémů v Epic Games. Nedávno proběhla rozsáhlá propouštění, V emailu generální ředitel společnosti přímo označil posun ke kreativě se sdíleným příjmem jako hlavním faktorem.

Budoucí změny

Jakou změnu tedy můžeme očekávat v novém roce u populárního titulu? Není žádným tajemstvím, že se blížíme k novému začátku spolu s kapitolou 5. Podle uniklých informací budeme mít krátkou měsíční sezónu, než se dostaneme přibližně začátkem prosince 2023 do kapitoly 5.

To by mohlo znamenat zásadní změny ve hře. Očekáváme zbrusu novou mapu, nový zbraňový fond i kompletní přepracování. Objevují se dokonce zvěsti o redesignu obchodu s předměty, nové závodní hře, která se připojí k battle royale, a dalších novinkách.

Přes 2,7 miliardy korun. Tolik si vydělali tvůrci map ve Fortnite

Konec Fortnite 2024 je tak dost přitažený za vlasy. Současná sezóna byla chvíli po spuštění dokonce jednou z nejpopulárnějších a hra se konečně zdá být zpátky v dobré kondici. I když společnost provedla určité nepopulární kroky, je velmi nepravděpodobné, že by byl ziskový battle royale nějak významně ovlivněn.

Štítky: Fortnite, epic games
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.