Přejít k hlavnímu obsahu

Další hudební skupina se skiny v League of Legends. Kdo bude součástí boy bandu?

13. 10. 2023 | 14:50 League of Legends Zajímavost
League of Legends komunita se zase může těšit na novinku od hudební sekce Riot Games. Tentokrát nás čeká zcela nečekaný hudební zážitek, který nás uvede do světa boy bandu zcela novým způsobem. Riot Games Music naservírovalo první teaser.
Soul Fighter Sett
Soul Fighter Sett
Zdroj: Riot Games

Složení této neobvyklé boybandové skupiny je více než lákavé. Můžeme se těšit hned na šestici hrdinů, kteří se převtělí do hudebních ikon. Ezreal, Yone, Kayn, K'Sante, Sett a nakonec Aphelios. To však není vše. Díky informacím od Skin Spotlights víme, že Kayn dostane legendární skin, zatímco Yone se bude moci těšit na prestižní verzi svého skinu. Riot Games nám tak přináší nejen unikátní hudební zážitek, ale také kosmetické skvosty.

„Děláme na tom,“ komentovali Riot Games Music první tesaser. Designéři si dávají velký pozor na detaily a vytváření atmosféry. S tímto oznámením se nejen fanoušci esportu, ale také milovníci hudby mají na co těšit. Riot Games v posledních letech dokazují, že hudební zážitek může být spojen s oblíbenými postavami z League of Legends.

Konečný produkt je stále ve výrobě a více informací o této kolekci očekáváme v blízké budoucnosti. Zatím si můžeme jen představovat, jaká hudební dobrodružství na nás čekají a těšit se na všechny detaily, které pro nás Riot připravil. Není pochyb o tom, že se bude jednat o jeden z nejzajímavějších projektů.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.