Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq se ukáže na mistrovství světa. Jaké jsou šance na postup?

14. 10. 2023 | 13:10 Fortnite Turnaj
Druhý den světového šampionátu ve Fortnite je na spadnutí. Už v sobotu odpoledne se utkají hráči, kteří v pátek nedosáhli na postup s kvalifikanty z Last Chance Majoru. Mezi elitou se ukáže i hráč v dresu české organizace Entropiq.
Vasilije „Vaske“ Milošević hráč českého Entropiqu
Vasilije „Vaske“ Milošević hráč českého Entropiqu
Zdroj: Entropiq

Konkrétně jde o srbského hráče Vasilije „Vaske“ Miloševiće, který se k týmu připojil teprve nedávno. Na šampionátu se ukáže po boku Angličana Henrika „Hen“ McLeana, zkušeného Fortnite profesionála. Již třikrát stál na stupních vítězů FNCS a aktuálně si drží čtvrtou pozici v ziscích ze soutěží v Evropě.

Shrnutí prvního hracího dne ZDE

Vedle zvučných a zkušených jmen nebude mít tato dvojice snadný postup, rozhodně ale nejsou její šance malé. Uskuteční se nedělní finále světového šampionátu se zastoupením Entropiqu.

Obecně platí, že se naše představy o tom, proč se na tenhle event vydat, plní. Je skvělé být na akci takových rozměrů a vidět a zkusit si, jak tu věci fungují. Vaske navíc umí zahrát, takže se těšíme i na dobrý výsledek,
prozradil z Kodaně Pavel Cyprich, Marketing & PR Director Entropiqu.

Určitě si tak nenechejte ujít druhý postupový den, který začíná opět v 16:00. Odehraje se pět zápasů, ze kterých vzejde zbývajících 25 dvojic postupujících do nedělního finále. Stream můžete sledovat na oficiálních stránkách Fortnite nebo s českým komentářem třeba na YouTube kanále Pajus4.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.