Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone GIGA Kvíz a Twitch dropy! Sleduj finále IEM a vyhraj hodnotné ceny

22. 10. 2023 | 08:00 Counter-Strike 2 Soutěž
IEM Sydney je vůbec prvním světovým turnajem ve hře Counter-Strike 2. I když se pro naše časové pásmo hrají zápasy od nočních hodin, nemůže u takové události chybět oficiální PLAYzone stream. A stejně tak nemůže chybět ani oblíbený Vodafone GIGA Kvíz a Twitch dropy!
Vodafone GIGA Kvíz
Vodafone GIGA Kvíz
Zdroj: PLAYzone

Při příležitosti prvního světového CS2 turnaje jsme si pro vás připravili další Vodafone GIGA Kvíz, který sledování u nás dodává speciální náboj. Každý den se v chatu objeví několik vědomostních otázek, za správné odpovědi budete sbírat body. Čím více odpovědí, tím větší šance vyhrát. Tři nejaktivnější diváci, kteří za celý týden nasbírají nejvyšší počet správných odpovědí, si odnesou herní periferie Logitech G.

Jak se zapojit?

  • Jakmile se otázka objeví, odpovídejte pomocí zprávy ve formátu !voteA (!voteB, !voteC nebo !voteD)
  • Každá vaše správná odpověď bude odměněna +10 body do celkového žebříčku
  • Vítězové budou kontaktování administrátorem PLAYzone přes Twitch do týdne od vyhlášení výsledků na sociálních sítích PLAYzone, podrobná pravidla soutěže naleznete zde.

O co hrajeme?

Dalším lákadlem jsou Twitch dropy ve formě FACEIT bodů, které můžete získat sledováním našeho Twitche díky partnerství s pořadatelem IEM Sydney, ESL FACEIT Group. Kdykoliv během vysílání si šťastlivci mohou přijít až na 10 000 FACEIT bodů z několikamilionové zásoby. Za tuto virtuální měnu si můžete v obchodě vyzvednout skvělé odměny. V nabídce je toho spousta, každý si určitě vybere podle svých představ.

Pro získávání dropů navštivte náš kanál PLAYzoneUP, kde ve spodní části informační sekce uvidíte tabulku FACEIT. V ní pak najdete nápis Connect with FACEIT for Drops. Zde stačí kliknout a přihlásit se do svého účtu. Poté už stačí si jen užívat ten nejlepší světový Counter-Strike a čekat, až vám zacinká oznámení o výhře.

IEM Sydney 2023
IEM Sydney 2023
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.