Přejít k hlavnímu obsahu

Post Malone + Apex Legends. Slavný hudebník chystá velkou akci

17. 10. 2023 | 12:24 Apex Legends Gaming
Již 7. listopadu 2023 se hráči hry Apex Legends dočkají obrovské akce. Úspěšná battle royale pařba připravuje dosud zatajovanou kolaboraci s americkým rapperem Post Malone, jakožto vášnivým hráčem her. Ohlasy jsou už teď vynikající, komunita se akce nemůže dočkat.
Apex Legends X Post Malone
Apex Legends X Post Malone
Zdroj: Twitter.com

Jeden z nejpopulárnějších amerických rapperů Post Malone se netají tím, že jedním z jeho oblíbených koníčků je hraní videoher. Nedávno například potvrdil svoji oddanost Magic: The Gathering poté, co si koupil kartu za téměř 50 milionů korun. Dříve pořádal i videoherní turnaje.

Mimo karetní hry je Post Malone velkými milovníkem stříleček. Už dříve přiznal, že jeho nejoblíbenější je Call of Duty a před nějakou dobou se jeho knihovna oblíbených titulů rozšířila také o Apex Legends. A teď na platformě X oznámil, že se začátkem listopadu dokonce dočkají hráči kolaborace mezi „Postym“ a právě Apex Legends.

Plánovanou akci odhalil krátkým videem, ve kterém leží na zemi a prosí, aby jej někdo oživil. „Připravte se na dva týdny krásného chaosu,“ napsal k příspěvku. Nic víc k akci dohledatelné není a fanoušci se tak budou muset nechat překvapit. Začátek je naplánován 7. listopadu. Fanoušci spekulují, že ve hře se uskuteční koncert Post Malona, podobně jako tomu bylo u Marshmellova nebo Travise Scotta ve hře Fortnite.