Přejít k hlavnímu obsahu

Post Malone koupil nejvzácnější kartu hry Magic: The Gathering! Kolik za ni utratil?

Post Malone je v současné době držitelem dvou nejvzácnějších karet hry Magic: The Gathering. Minulý rok koupil kartu „Black Lotus“ v hodnotě 18 milionů korun. Začátkem srpna roku 2023 svoji sbírku obohatil o nejvzácnější kartu s názvem „The One Ring,“ která ho stála necelých 57 milionů korun. Kartu navíc koupil od svého fanouška.
Post Malone odkoupil kartu v hodnotě 57 milionů korun
Post Malone odkoupil kartu v hodnotě 57 milionů korun
Zdroj: Twitter.com

Brook Trafton měl 30. června při otevírání balíčků karetní hry Magic: The Gathering neuvěřitelné štěstí. Otevřel totiž nejvzácnější kartu s názvem „The One Ring“. O odkup této karty se zajímalo hned několik desítek lidí, Brook se však rozhodl prodat kartu hudebníkovi Austinu Richard Postovi s přezdívkou Post Malone. Ten je obrovským fanouškem hry a kartu odkoupil za neuvěřitelných 57 milionů korun.

@brooktrafton When I found the One Ring, the first person who came to mind was @Post Malone. I have played MTG since I was a kid and obviously it would be amazing to keep this card. But for a guy like me, being able to sell it is life changing. I just really hoped it would go to someone who would appreciate it as much as I do. This is my dream come true, meeting Post Malone and him buying the One Ring card from me is literally a moment straight out of a fairytale. Post Malone @Magic: The Gathering you have changed my life. Things like this don’t happen to people like me, I guess it’s magic. I am forever grateful 🙏 ✨  #postmalone #onering #oneofone #mtg #magic #mint #psa #card #magicthegathering #lordoftherings #trading #tradingcards #theonering #sauron #collector #edition #one #gandalf #tradingcardgame ♬ original sound - Brook Trafton

Setkání se zpěvákem Post Malone a to, že ode mě odkoupil moji kartu, je pro mě splněný sen. Změnil jsi mi život Post Malone. Takové věci se lidem jako já nikdy nestávají, musí to být kouzlo,“ napsal Brook na svůj TikTok účet. Post Malone, jakožto milovník her a také karetních her, nyní patří mezi hrstku lidí, kteří vlastní podobně vzácnou kartu.

V podcastu First We Feast prozradil Post Malone o svém hraní trochu více. Sdělil například to, že miluje hry jako například Call of Duty, Marvel Snap nebo Fallout. Vyjádřil také lásku k Elden Ringu. V rozhovoru zmínil také to, že jakožto fanoušek již zmíněné karetní hry Magic: The Gathering spolupracoval se společností Wizards of the Coast na obalech karet.

Štítky: Post Malone, MTGA