Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední kvalifikace do Prahy je tady! Nenech si ujít dnešní příležitost

28. 10. 2023 | 08:00 Brawl Stars Wild Rift Turnaj
Samsung Mistrovství Česka a Slovenska v mobilních hrách po zastávce v Nitře a třech online sériích tentokrát obsadí Vodafone PLAYzone Arenu v Praze. Co všechno na vás čeká?
Samsung MČSR v mobilních hrách 2023
Samsung MČSR v mobilních hrách 2023
Zdroj: PLAYzone

Letošní tour Samsung MČSR v mobilních hrách se v sobotu 4. listopadu přestěhuje do Prahy. Vodafone PLAYzone Arena bude hostit další část mistrovské sezóny, která bude skutečně rozhodující. Půjde totiž o poslední možnost si vybojovat MČSR body, které jsou klíčem k postupu na vrchol letošního roku.

Po závěrečné online sérii vše bude směřovat ke kvalifikacím do Prahy. V Brawl Stars i Wild Riftu proběhnou dvě a zapojit se může naprosto každý. Z každého turnaje postoupí do Prahy dva nejlepší hráči a týmy, ve hře je velká porce MČSR bodů, takže ať už máte na kontě jakýkoliv počet, určitě si přijďte zahrát! Pro nejlepší týmy je pak připravená i finanční odměna, což může být pro hráče další motivací přijít zkusit štěstí.

Stejně jako v Nitře, i na další zastávku dorazí oblíbený mobilní tvůrce Jakub Destro. Ten se zapojí do komentování Brawl Stars turnaje, ale připraveny s ním budou také custom hry, prodej jeho merchandise, kvíz, autogramiáda a další tematické bloky kolem her, kterým se v rámci svého obsahu pravidelně věnuje.

4. listopadu můžete přijít zdarma do Vodafone PLAYzone Areny i jen tak si otestovat nejnovější technologie ze stáje Samsungu. Na připravených zařízeních budou probíhat také soutěže o hezké ceny. Připraven bude také bar, kde si během celého dne můžete zakoupit výborné jídlo a pití. Nenech si tuhle skvělou akci ujít!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.