Přejít k hlavnímu obsahu

Mistrovské boje a Jakub Destro. Samsung MČSR v mobilních hrách pokračuje v Praze

30. 10. 2023 | 08:20 Brawl Stars Wild Rift MČR mobile
Další zastávkou Samsung Mistrovství Česka a Slovenska v mobilních hrách bude pražská Vodafone PLAYzone Arena. Přímo na místo dorazí nejen nejlepší domácí hráči a týmy, ale také oblíbený tvůrce Jakub Destro. Přijď si v sobotu 4. listopadu užít den plný super programu!
Jakub Destro a Sampi
Jakub Destro a Sampi
Zdroj: PLAYzone

Hvězdou programu Gameday Praha bude Jakub Destro. Jeho program jste si v Nitře zamilovali, a ve Vodafone PLAYzone Areně tak nemůže chybět! Těšit se můžete na kvízy ze světa Pokémonů a Brawl Stars, tedy her, kterým se primárně věnuje. Přijít si ale za ním můžete v průběhu víkendu jen tak popovídat, vyfotit se, získat podpis, zahrát si s ním custom hru, nebo si zakoupit jeho merch či produkty s Brawl Stars tématikou.

Velkým lákadlem ale samozřejmě bude zápolení domácí mobilní špičky. Samsung MČSR v mobilních hrách 2023 bude pokračovat právě v sobotu 4. listopadu, kdy dopoledne bude patřit Wild Riftu a odpoledne dojde na Brawl Stars. Turnaje to budou opravdu důležité, protože se v Praze rozhodne o postupujících na finále letošní sezóny. Ty nejlepší domácí zápasy si můžete užít s živým komentářem na velké LED obrazovce.

    Gameday Nitra
    Gameday Nitra
    Foto: PLAYzone
    Gameday Nitra
    Gameday Nitra
    Foto: PLAYzone

    Na své si ale přijdou také ti, kteří by si sami chtěli zahrát. Připravena bude celá řada technologií a na své si skutečně přijde každý. Na mobilních telefonech od Samsungu se bude soutěžit v Subway Surfer, počítačoví nadšenci si užijí především aktuální herní pecku Assassin's Creed Mirage na špičkové Samsung TV a pro ty největší náruživce bude připravený simulátor. Ten bude k vyzkoušení zdarma, zapojit se však můžete i do probíhajícího závodu, kdy cílem bude zajet to nejrychlejší kolo!

    Program na 4. listopadu:

    • 11:00 až 13:00 – Samsung MČSR Wild Rift
    • 13:00 až 17:00 – Samsung MČSR Brawl Stars
    • 14:20  a 15:40 –  začátky zábavných bloků s Jakubem Destrem (Pokémon + Brawl Stars)
    • Celý den – volné hraní na mobilech, PC a závodním simulátoru
    Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.