Přejít k hlavnímu obsahu

Štěkal, potkal Haalanda i Viníciuse Jr. Speed si nenechal ujít Zlatý míč

31. 10. 2023 | 19:40 Lifestyle
IShowSpeed už sice svou modlu a fotbalovou hvězdu Cristiana Ronalda potkal, na předávání cen v rámci ankety Zlatý míč ale prohodil slova s dalšími top hvězdami. Největší pozornost pak na sebe americký streamer upoutal během vrcholu večera. Štěkl, při vyhlášení jména Lionela Messiho nevěřícně vykřikl a pak omylem začal standing ovation pro argentinskou hvězdu.
Štěkal, potkal Haalanda i Viníciuse Jr. Speed si nenechal ujít Zlatý míč
Štěkal, potkal Haalanda i Viníciuse Jr. Speed si nenechal ujít Zlatý míč
Zdroj: IShowSpeed YouTube

Erling Haaland, Vinícius Jr. nebo Eden Hazard. To je výčet jen několika fotbalových hvězd, se kterými se Darren Jason Watkins Jr., na internetu známý jako IShowSpeed, během galavečera Zlatého míče potkal. Streamer se během přibližně dvou let dostal od náhodného klipu z Fortnite až na vyhlášení nejslavnějšího fotbalového individuálního ocenění.

Někteří fotbalisté známého tvůrce znali, velice přátelští byli například Emiliano Martínez, Chviča Kvaracchelija i již zmiňovaný norský útočník Haaland. IShowSpeed se rozhodně neostýchal a dostal se tak i k Judu Bellinghamovi nebo Julianu Álvarezovi. Nepozdravil se ale pouze s fotbalovými hvězdami, „pokecal“ i se srbským tenistou Novakem Djokovičem.

IShowSpeed se neobjevil pouze v zákulisí, byl přítomný v hledišti i během vyhlašování jednotlivých kategorií. Cenu pro nejlepšího fotbalistu světa vyhrál Lionel Messi, čímž byl Speed šokován. „Cože?“ reagoval Watkins a nevěřícně se rozhlížel kolem sebe. Nakonec, jak je vidět na videu níže, odstartoval i standing ovation, kterou zaplněný sál ocenil Lionela Messiho.

Přímý přenos z galavečera trvalo necelé čtyři hodiny. Video mělo asi 20 hodin po konci streamu přes 11,5 milionu zhlédnutí a dostalo se mezi top trendy. Fotbal a IShowSpeed, tahle kombinace prostě táhne.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).