Přejít k hlavnímu obsahu

Problémy Fakera a spol.! Co se po příjezdu do Pusanu stalo?

1. 11. 2023 | 12:20 League of Legends Kauza
Worlds se blíží do finálové fáze. Zbylá osmička týmů se vydala ze Soulu do Pusanu, kde se odehraje zbytek světového šampionátu. Domácí favoriti z T1 se museli po příjezdu připravit na zklamání. Dva dny totiž nemohli trénovat, protože měli problémy s internetem.
T1 čelí před čtvrtfinále pořádným problémům!
T1 čelí před čtvrtfinále pořádným problémům!
Zdroj: Riot Games

Pusan je město na jihovýchodě Jižní Koreji a v následujících týdnech bude dějištěm finálové fáze letošního šampionátu v League of Legends. Zbylá osmička týmů se do této metropole přepravila krátce po skončení swiss stage, aby se připravila na svá čtvrtfinálová klání. Jenže podmínky se i přes skutečnost, že se jedná o jedno z nejvyspělejších měst v Koreji, ukázaly jako naprosto otřesné.

Generální ředitel organizace T1 totiž veřejnosti sdělil, že se po příjezdu dva dny potýkaly s problémy s internetem. To znamenalo, že celý tým nebyl schopen pořádně trénovat scrimy ani soloQ. „I přes opakované žádosti je prostředí takové, že trénink není možný, proto žádáme organizátory, aby zajistili lepší prostředí pro cvičení,“ prosil na sociální síti X.

Toto zjištění pochopitelně rozezlilo fanoušky slavné organizace a zvýšilo tak tlak na Riot Games. Jak se tento zádrhel projeví v oficiálním zápase se diváci dozví až v neděli, kdy je na programu poslední čtvrtfinálový zápas mezi T1 a LNG.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.