Přejít k hlavnímu obsahu

Amouranth prodává pivo, které se vyrábí z jejího vaginálního stěru

2. 11. 2023 | 23:30 Lifestyle
Amouranth je známá mimo jiné tím, že se podílí na prodeji nevšedních věcí. Už v minulosti prodávala například svoje větry ve sklenici. Teď se dala do spolupráce se společností, která se zabývá výrobou piva. Na ní se však společnost obrátila s trochu nevšedním nápadem.
Amouranth a její nová spolupráce
Amouranth a její nová spolupráce
Zdroj: Twitter.com

Jedna z nejsledovanějších streamerek Amouranth se v posledních letech proslavila především vysíláním z vířivek, bazénků a podobným contentem, kde není zcela oblečená (včetně OnlyFans). Nechybí ani zvláštní partnerství a projekty - prodej vody z koupele nebo větrů ve sklenici. Momentálně má před sebou ale zcela jedinečný produkt.

Streamerku oslovila společnost The Order Of Yoni s tím, že s ní chtějí udělat nový druh piva. Amouranth souhlasila a tak se do výroby firmy Yoni přidává nový druha piva, které bude obsahovat její vaginální laktobacily. 

Ve skutečnosti spolupracuji s firmou vyrábějící nápoje. Není to moje vlastní výroba. Pracuji na projektu, společnost jen potřebuje mé vaginální kvasinky. V podstatě si jen udělám stěr a to jim posílám,“ prozradila streamerka. Na webu společnosti Yoni se celý proces dopodrobna probírá. Ukazují tam například to,  že se používají pouze laktobacily, které jsou zcela zdravé.

Gynekolog odebere modelkám vaginální stěr, který je poté převezen do laboratoře, kde od sebe oddělí a následně očistí bakterie. Tyto bakterie jsou následně použity k výrobě čisté kyseliny mléčné, kterou do našeho nového piva přidáváme,“ stojí na stránkách společnosti. „Je to k popukání a lidé si to určitě koupí, o tom nepochybuji. Někteří to budou i skutečně pít!“ zareagovala na svoji novou spolupráci Amouranth

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Amouranth