Přejít k hlavnímu obsahu

Nalaď si finále Samsung MČSR a vyhraj špičkový telefon Samsung Galaxy S23 Ultra!

25. 11. 2023 | 15:00 Brawl Stars Wild Rift Soutěž
Letošní sezóna Samsung MČSR v mobilních hrách se chýlí do svého závěru. Nové domácí šampiony poznáme v sobotu 25. listopadu v rámci velkolepého festivalu MČR. Být součástí mistrovského dění můžeš i z pohodlí domova, přímo na streamu poběží parádní soutěž o mobilní telefon Samsung Galaxy S23 Ultra 256 GB! Takovou příležitost určitě nechceš minout.
Vyhraj Samsung Galaxy S23 Ultra
Vyhraj Samsung Galaxy S23 Ultra
Zdroj: PLAYzone

Kvalifikační část roku je za námi a my známe ty nejlepší domácí hráče a týmy ve hrách Brawl Stars a Wild Rift. Poslední zastávka sezóny doslova napěchovala pražskou Vodafone PLAYzone Arenu, takže doufáme, že i v Brně bude na MČSR atmosféra stát za to! Samsung stánek bude připravený na boje o mistrovské tituly.

Sledovat zápolení česko-slovenské špičky můžete v živém přenose na platformě Twitch.tv. Pro všechny diváky je navíc připraveno obří lákadlo! Kdo až do soboty 25. listopadu napíše kdykoliv do chatu oficiálního streamu hashtag #samsung, zapojí se do slosování velkolepé giveaway titulárního partnera mistrovství.

Soutěžit se bude o vlajkovou loď Samsungu. Konkrétně si jeden šťastlivec odnese mobilní telefon Galaxy S23 Ultra 256GB, se kterým si užijete nejen hraní na maximum. Vyhrát může kdokoliv, stačí jen jedna zpráva do chatu! Vítěze budeme losovat během finále Brawl Stars, které je na programu 25. listopadu od 18:30. Vítěz musí být během losování na přítomný na streamu a potvrdit výhru do chatu příkazem !vyhra.

Nejnovější kousek z dílny Samsungu disponuje vysoce výkonným osmijádrovým procesorem, který zajistí bezchybný a plynulý chod při jakékoliv činnosti. Hráče určitě potěší také displej Dynamic Amoled 2X s obnovovací frekvencí 120 Hz. Galaxy S23 Ultra se navíc opírá o inteligentní baterii s kapacitou 5 000mAh.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.