Přejít k hlavnímu obsahu

Online prosázel přes 60 miliard korun. Slavný streamer sdílel šílená čísla

10. 11. 2023 | 13:55 Lifestyle
Jeden z největších světových streamerů xQc poodhalil svým fanouškům statistiky ze své „hazardní kariéry“. Na rovinu řekl, že se jedná o desítky miliard korun. Momentálně po internetu kolují spekulace o tom, čí vlastně peníze doopravdy jsou. Podle diskutujících je dost možné, že xQc sází s „falešnými“ penězi, které nakonec patří hazardní společnosti.
Online prosázel přes 60 miliard korun. Slavný streamer sdílel šílená čísla
Online prosázel přes 60 miliard korun. Slavný streamer sdílel šílená čísla
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Streamer Felix „xQc“ Lengyel ke konci června oznámil svůj neuvěřitelný výdělek za streamování na platformě Kick v hodnotě více než 100 milionů dolarů. V současné době je jeho největším tématem v živém vysílání hazard a hraní hazardních her. Spolumajitelé společnosti Kick jsou totiž vlastníci hazardní společnosti Stake. Ačkoliv xQc streamuje hazardní hry už dlouho, díky jeho nové smlouvě může provádět i vyšší sázky.

Ještě před dvěma lety točil xQc v kasinových hrách 920 korun. Teď má ale k dispozici tolik prostředků, že své hazardní konto navýšil na 1,2 milionu korun na jedno zatočení. Nejnovější statistiky také ukazují, že od září roku 2023 se jeho sázky navýšily o neuvěřitelných 25 miliard korun. Jako každý hazardní hráč i xQc zaznamenává své výhry a prohry, přičemž v listopadu bylo jeho konto o 345 milionů korun chudší. 

Fanoušci nyní spekulují, komu vlastně prosázené peníze patří. Může se totiž jednat o „falešné“ peníze, které nakonec patří hazardní společnosti. Ačkoliv totiž v jeho živém vysílání ze začátku listopadu roku 2023 odhalil, jak funguje jeho smlouva se společností Kick a Stake, fanoušci nemohou uvěřit tak vysokým částkám, které by na hazardní stránce nechal.

Ilustrační foto
Ilustrační foto
: depositphotos.com (s povolením)
Zdroj: Dexerto.com
Štítky: xQc, Hazardní hry, Kick