Přejít k hlavnímu obsahu

Gambling a sázení jako součást miliardové smlouvy? Není to pravda, ohradil se xQc

16. 11. 2023 | 12:34 Lifestyle
Je to největší deal v historii streamování. Félix „xQc“ Lengyel podepsal v létě letošního roku smlouvu s platformou Kick, díky které si přijde na víc než 100 milionů dolarů (cca 2,3 miliardy korun). Tyler „Ninja“ Blevins kontrakt nedávno zpochybnil a byl si jist, že jeho součástí je i hazard. To kanadská hvězda okamžitě vyvrátila. „Nemá nic společného se sázkami,“ prohlásil xQc.
Gambling a sázení jako součást smlouvy? Není to pravda, ohradil se xQc
Gambling a sázení jako součást smlouvy? Není to pravda, ohradil se xQc
Zdroj: Twitter.com

Ninja se, jakožto jeden z prvních top streamerů, jenž uzavřel se streamovací platformou Mixer obří kontrakt, v nedávném podcastu vyjádřil ke smlouvě mezi jeho kolegou xQc a Kickem. Kontrakt zpochybnil a tvrdil, že do něj musí být zahrnuty poplatky či podíly ze sázení a hazardu.

Smlouva je velmi jednoduchá. Nemá nic společného se sázkami, hazardem ani kryptoměnami. Je to vlastně něco jako smlouva v klasické práci. Neobsahuje žádný podíl, akcie ani opce,“ vyvrátil všechna mylná tvrzení kolegů xQc na svém streamu.

Smlouva je rozdělena do 24 měsíců s tím, že každý měsíc dostanu výplatu. Teď se to trochu zkomplikovalo, protože pár prvních měsíců dostanu bonus a příplatky, takže mi přijde značně více peněz, než by mělo. To je trochu šílené,“ podělil se následně xQc se svými diváky o platební plán, který se společností podepsal. 

Nejspíš nechám všechny moje kolegy podepsat dohodu o mlčenlivosti, aby nešířili dezinformace o mé smlouvě. A to není jen Ninja, Pokimane nebo Hasan, je jich mnohem víc. Bezdůvodně vrhají pochybnosti na moji smlouvu a to se mi nelíbí,“ dodal ke konci klipu xQc.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Ninja, xQc, Kick