Přejít k hlavnímu obsahu

Kromě desítek tisíc i parádní Logitech produkty. Soutěžit o ně můžeš i ty

21. 11. 2023 | 14:30 League of Legends MČR
Pringles Challenge vyvrcholí již v neděli 26. listopadu. Dva nejlepší týmy z kvalifikací si to na velké stage rozdají o spoustu cen. Jedním z hlavních lákadel jsou odměny, které do soutěže věnoval partner akce Logitech. Nejen, že budou o periferie bojovat borci v Pringles Challenge. Na stánku Pringles si bude moci kdokoli parádní kousky vyzkoušet a zasoutěžit si o ně. Co lepšího před Vánoci než nové periferie od Logitechu?
Kromě desítek tisíc i parádní Logitech produkty. Soutěžit o ně můžeš i ty
Kromě desítek tisíc i parádní Logitech produkty. Soutěžit o ně můžeš i ty
Zdroj: PLAYzone

Součástí MČR Expo bude samozřejmě i spousta hraní na počítači. Návštěvníci si na nejednom stánku budou moci zapařit, u Pringles si dokonce budou moci vyzkoušet parádní periferie od Logitechu. Pokud například před Vánoci přemýšlíte nad vylepšením svého vybavení, na MČR budete mít ideální příležitost pořádného otestování. Myši, klávesnice, sluchátka... Všechno, co gamer k top hernímu zážitku potřebuje.

O periferie od Logitechu v celkové hodnotě převyšující 100 tisíc korun budou soutěžit dva nejlepší týmy z kvalifikací v rámci Pringles Challenge. Vítěz se může těšit mimo jiné na luxusní sluchátka G PRO X LIGHTSPEED 2 nebo klávesnici G PRO X TKL. Ty už se sice Pringles Challenge zúčastnit nemůžeš, ale o Logitech produkty si budeš moci na stánku zasoutěžit.

O jaké Logitech periferie se bude v rámci Pringles Challenge soutěžit?

Vítězný tým

Druhé místo

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).