Přejít k hlavnímu obsahu

Parádní Baldur's Gate 3 i tragický Glum. Prémiové PS Plus nabízí obojí

22. 11. 2023 | 11:10 Gaming
Během prosince proběhne hlasování o nejlepší vydané hře za rok 2023 a Baldur's Gate 3 je jedním z top uchazečů o tento titul. Vyzkoušet si ji nyní mohou hráči díky PlayStation Plus Premium. Součástí předplatného je také hra z opačného spektra - The Lord of the Rings: Gollum, kandidát na nejhorší pařbu roku 2023.
Baldur's Gate 3 bojuje o hru roku 2023! Uživatelé PlayStation Plus si ji mohou vyzkoušet v demoverzi
Baldur's Gate 3 bojuje o hru roku 2023! Uživatelé PlayStation Plus si ji mohou vyzkoušet v demoverzi
Zdroj: Twitter.com

Letošní rok 2023 obohatil herní komunitu opravdu skvělými peckami. Vyšly hry jako The Legends of Zelda: Tears of KindgomStarfieldResident Evil 4 [remake]Marvel's Spider-Man 2 nebo zmiňovaný Baldur's Gate 3. A právě Baldur's Gate 3 je hra, která se během příštího měsíce utká s další oblíbenou pařbou Alan Wake 2 o titul Hry roku během vyhlášení The Game Awards 2023

Ti z vás, kteří disponují předplatným PlayStation Plus Premium, mohou vyzkoušet trial verzi právě Baldur's Gate 3. Do hry se můžete ponořit až na dvě hodiny. Jestli si tak nejste jistí, jestli si BG 3 pořídit, máte ideální šanci na rozhodnutí. Předplatitelé mohou otestovat i další populární titul, tentokrát ale kvůli tomu, jak moc se nepovedl - The Lord of the Rings: Gollum. Jeho trial verze trvá hodinu.