Přejít k hlavnímu obsahu

Trojnásobný mistr světa vymění ovladač za volant. Vyrazí přímo na závodní tratě

1. 12. 2023 | 20:38 Lifestyle
Nejúspěšnější hráč v historii Call of Duty s 38 výhrami na Major turnajích, to je Ian „Crimsix“ Porter. Bývalý profík a trojnásobný mistr světa je ještě k tomu vášnivým řidičem rychlých aut. Když tedy ukončil herní kariéru, tak se rozhodl novou odstartovat právě na závodní dráze.
Ian „Crimsix“ Porter
Ian „Crimsix“ Porter
Zdroj: Crimsix/X

Světový šampion z let 2014, 2017 a 2020 , MVP mistrovství světa a zlatý medailista z X Games, na poli Call of Duty nenajdete zvučnější jméno. Třicetiletý Ian „Crimsix“ Porter ale v minulém roce ukončil herní kariéru a začal se naplno věnovat streamování. Láska k soutěživosti ho ale dostihla, a tak se svůj další koníček rozhodl proměnit v povolání. Není totiž tajemstvím, že je milovníkem rychlosti a sám vlastní krásné Porsche GT3 RS.

Porter prokázal své dovednosti jak za klávesnicí, tak za volantem, ale pouze jedno z toho mu přineslo slávu. Touží však i po tom druhém. Vydává se proto nyní na novou cestu, a to doslova. Bývalý profesionální hráč totiž včera oznámil, že se nyní bude snažit stát se profesionálním automobilovým závodníkem. Chystá se debutovat v Porche Sprint Series a následující rok si troufne i na GT4. Tomu říkáme šílená změna kariéry.

Zdroj: Crimsix/X
Štítky: call of duty, Crimsix
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.