Přejít k hlavnímu obsahu

Přes 40 milionů korun! Floridský Joker chce kvůli traileru GTA 6 zaplatit

10. 12. 2023 | 16:55 Gaming
Floridský Joker Lawrence Sullivan, jehož podobizna byla v traileru na nadcházející díl Grand Theft Auto, požaduje po společnosti Rockstar Games v přepočtu 45 milionů korun. Nelíbí se mu, že byla jeho podoba využita bez svolení.
Podobizna floridského Jokera v traileru na GTA 6
Podobizna floridského Jokera v traileru na GTA 6
Zdroj: Twitter.com

Na začátku prosince roku 2023 vyšel oficiální trailer k dlouho očekávané hře Grand Theft Auto 6. I přes svůj krátký časový interval (minutu a půl) předvedl všem fanouškům neuvěřitelnou podívanou. Nadcházející díl by měl být co nejvíce podobný klasické americké Floridě tak, jaká doopravdy je.

Trailer obsahuje hned několik odkazů na bláznivé situace a události, které se na Floridě udály. Mohli jsme si všimnout například krokodýla v obchodě, ženy twerkující na střeše auta nebo potetovaného muže ve vězeňském oblečení, který se ve skutečnosti jmenuje Lawrence Sullivan a virálním se stal už v roce 2017.

Lawrence, přezdívaný „Florida Joker“, není ze své „kopie“ ve hře očividně příliš nadšený, protože se k části s ním vyjádřil v krátkém videu na sociálních sítích. Ačkoliv nejdříve napsal, že si se společností Rockstar Games musí promluvit, později se rozhodl rovnou podat žalobu.

To jsem já, Rockstar Games, musíme si promluvit! Nebo víte co, dejte mi dva miliony dolarů. Floridský Joker si tohle nenechá líbit! Vzali jste mi řidičák, vzali jste mi život!“ prohlásil Lawrence ve videu na jeho sociálních sítích. Ačkoliv zatím není jasné, zdali jeho podobizna byla pouze pro upoutání pozornosti u traileru, nebo se ve hře opravdu objeví, Lawrence požaduje po společnosti až 45 milionů korun.

Zdroj: thegamer.com
Štítky: GTA 6, trailer