Přejít k hlavnímu obsahu

Twitch rekapitulace je tady. Jaké byly vaše statistiky za rok 2023?

11. 12. 2023 | 17:33 Twitch
Po nedávno zveřejněném Spotify Wrapped jsme se konečně dočkali i Twitch statistik za rok 2023. Diváci tak mohou zjistit například to, kolik hodin strávili sledováním streamů a jaké hry patřily k těm nejoblíbenějším. Kromě osobních statistik jsou k dispozici také data celé komunity. Který emotikon byl nejpopulárnější a kdo je slavnější než xQc?
Twitch Recap
Twitch Recap
Zdroj: https://blog.twitch.tv/en/2023/12/08/get-ready-for-recap/

Rok se s rokem sešel a tak je tady opět shrnutí uplynulých dvanácti měsíců na nejoblíbenější streamovací platformě vůbec. Pokud patříte mezi uživatele Twitche, tak si rozhodně nenechte ujít svou Twitch rekapitulaci za rok 2023.

Ke statistikám byste se měli bez problémů dostat skrz tento odkaz. Kromě osobních statistik, které obsahují počet nasledovaných hodin, nejoblíbenější kanály nebo hry, se můžete dostat i ke statistikám celé komunity, které prozrazují několik zajímavostí.

Nejpopulárnější emotikonou je „ForsenE“, neboli zdeformovaný obličej švédského streamera Forsena. Nejoblíbenějším streamerem severoamerického regionu se stal KaiCenat, který tak překonal i xQc. Titul nejpopulárnějšího evropského streamera si odnesl španělský tvůrce Ibai.