Přejít k hlavnímu obsahu

Vánoce v FC 24: vrací se ohnivé a ledové karty, co FUTMAS?

13. 12. 2023 | 10:10 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Po roční pauze se vrací promo s ohnivými a ledovými kartami v FC 24. Ve FIFA 22 se jmenovalo FUT Versus, ve FIFA 23 bylo kvůli světovému šampionátu vynecháno. Teď je zpátky. Podle posledních leaků by mělo trvat přesně týden, se začátkem 15. prosince. Od 22. prosince pak přijde vánoční promo. A nemělo by to být, bohužel, FUTMAS, nýbrž Winter Wilcards.
Vánoce v FC 24: vrací se ohnivé a ledové karty, co FUTMAS?
Vánoce v FC 24: vrací se ohnivé a ledové karty, co FUTMAS?
Zdroj: DonkTrading/EA Sports

Celá komunita FIFA/EA FC s láskou vzpomíná na FUTMAS. Vánoční promo bylo po TOTY a TOTS jedním z vrcholů každoročního cyklu fotbalové pařby od EA Sports. Naposledy se ukázalo ve FIFA 20, od té doby bylo nahrazeno různými verzemi vánočních karet. Stejně by tomu mělo být letos.

Registruj se do úvodní kvalifikace FC Ostrava!

V pátek 15. prosince od 19:00 by mělo odstartovat promo FUT Versus (Fire vs. Ice). Hráči jej mohou znát z FIFA 22, kdy byly v první polovině k dostání ohnivé předměty, v té druhé pak ledové. Obě verze měly rozdílné vlastnosti a přinášely něco nového.

V pátek 22. prosince od 19:00 pak podle všeho bude následovat Winter Wildcards. Nyní už tradiční vánoční promo slibuje velice silné karty těch největších hvězd fotbalového světa. FUTMAS to ale nejsou...

Jak by měly vypadat Vánoce v FC 24?

  • 15. - 22. prosince - FUT Versus (Fire & Ice)
  • 22. prosince - 5. ledna - Winter Wildcards
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).