Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední série před Vánocemi! Přijď si i ty užít zimní radovánky v Rocket League

21. 12. 2023 | 09:20 Rocket League Turnaj
Vánoce se kvapem blíží, stejně tak konec roku 2023. Ještě předtím na vás však čeká komunitní série ve hře Rocket League, kde na hráče čekají dva turnaje v 3v3 formátech. Vstup je otevřený pro všechny, na ty nejlepší čeká 3 000 Kč. Tak neváhej a zaregistruj se do těchto epických turnajů i ty!
DELL Rocket League turnaj
DELL Rocket League turnaj
Zdroj: PLAYzone

Značka DELL je předním hráčem na poli informačních technologií, kromě toho nese punc kvality a je známá po celém světě. Nabídka této společnosti je vskutku široká, pro hráče můžou být zajímavé například notebooky Dell Inspiron Gaming. Společně jsme si pro vás s touto proslulou značkou připravili dva turnaje ve hře Rocket League, celkově si hráči zahrají o 3 000 Kč. Účastnit se může kdokoliv, tak na co ještě čekáš?

Notebooky G15
Notebooky G15
Zdroj: DELL

Díky zájmu komunity o přinesení ještě lepší atmosféry, se oba komunitní turnaje budou streamovat na našem Twitch kanále PLAYzoneUP. Pokud tak o účasti stále váháš, i tohle může být jeden z důvodu, proč se účastnit! A pokud náhodou neposkládáš tým, tak můžeš hráče alespoň přijít podpořit!

Oba turnaje mají své specifika, doporučujeme si tak projít náš katalog turnajů a prostudovat si je. Hracími dny je pondělí 18.12. a čtvrtek 21.12., tentokrát od 19:00! Nezapomeňte si tak, tyto dva turnaje poznačit do svých kalendářů. My jen doufáme, že dorazíte v co největším počtu, dáte nám vědět, že vás Rocket League turnaje baví a uvidíme, co přinese rok následující!

Gólům zdar!

DELL Rocket League turnaje
DELL Rocket League turnaje
Zdroj: PLAYzone
Harmonogram DELL Rocket League komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Pondělí 18. prosince od 19:00DELL Rocket League 3v3 komunitní turnaj #1
Čtvrtek 21. prosince od 19:00DELL Rocket League 3v3 komunitní turnaj #2
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!