Přejít k hlavnímu obsahu

TOTGS už v pátek: Další karta pro Mbappého? Kane jako úkol nebo SBC

14. 12. 2023 | 11:20 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Nejlepší fotbalisté základních skupin Ligy mistrů, Evropské ligy a Evropské konferenční ligy dostanou v pátek speciální karty v EA Sports FC 24. Předměty budou k mání od 19:00 v balíčcích, na hráče čekají i úkoly a SBC. Podle predikcí FUTBINu se další top karty dočká Kylian Mbappé. Statisticky rozhodně dorazí spolu s promem Team of the Group Stage také dvě anglické hvězdy - Jude Bellingham a Harry Kane.
Jak by mohl vypadat TOTGS?
Jak by mohl vypadat TOTGS?
Zdroj: FUTBIN

Spekulace jedou na plné obrátky, hledá se nejlepší tým tří evropských soutěží. Do výběru se dostanou jen ti nejlepší, možností je celá řada.

Podle informací známého leakera FutSheriffa bude jedním z úkolů/SBC anglický útočník hájící barvy Bayernu Mnichov Harry Kane. Německému klubu výrazně pomohl k prvnímu místu ve skupině A svými čtyřmi brankami a třemi asistencemi. Stejně dobře si individuálně vedl Jude Bellingham (4+3). Ani on nemůže v TOTGS chybět.

Registruj se do úvodní kvalifikace FC Ostrava!

FUTBIN do svých predikcí nezahrnul Erlinga Haalanda (5+1), místo něj jsou na seznamu další dva hráč Manchesteru City - Phil Foden a Julian Álvarez. Výběr se dá pochopit, norský útočník nedávno dostal kartu v rámci proma Dynasties.

Kdo naopak ve výběru FUTBINu chybí jsou brankář Borussie Dortmund Gregor Kobel nebo křídelník Arsenalu Bukayo Saka (3+4). Oba si odměnu v TOTGS rozhodně zaslouží, vývojáři z EA Sports jsou ale často nevyzpytatelní.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).