Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS zbrojí na rok 2024. Léta vytoužená posila a návrat geniálního hráče

15. 12. 2023 | 20:14 Counter-Strike 2 Přestup
Přestupová mánie pokračuje v táboře SINNERS. Dva odchody ze základní sestavy značí dva klíčové příchody, které se vedení liberecké organizace podařilo upéct jako předčasný vánoční dárek. Adam „NEOFRAG“ Zouhar a Filip „AJTT“ Dolenský jsou cukrovím té nejvyšší jakosti!
NEOFRAG & AJTT
NEOFRAG & AJTT
Zdroj: SINNERS (s povolením)

SINNERS se pro rok 2024 odhodlali k pořádnému řezu. Jedna posila by nestačila, čerstvou krev a svěží vítr do tábora trojnásobných mistrů ČR vnesou dvě nové tváře. V obou případech jde o skutečné české hvězdy.

Návrat Adama „NEOFRAG“ Zouhara zpět domů nikoho nepřekvapí. Příznivci jej očekávali už před třemi měsíci, kdy o něj ale vedení nestálo a situace využilo Dynamo Eclot. Nyní už mu ale Simon „KWERTZZ“ Horák vyklidil prostor. „On i jeho spoluhráči cítili, že najít naprosto ideální herní styl, který vyhovuje jak Simonovi, tak i zbytku týmu, bude těžké,“ okomentoval odchod o půl roku mladšího hráče manažer Tomáš Pechman.

Zouhara nemusíme nikomu představovat. V dresu SINNERS dvakrát jako MVP opanoval finále MČR sezóny, načež se vydal do Evropy. Nyní je v nejlepší formě zpátky a chce si splnit cíle, které týmu minule unikly. „Vítej doma, NEO! Je jedno, jestli Adama milujete nebo nenávidíte, jedno mu upřít nemůžete. Je to geniální hráč a obrovský talent, jehož maximální potenciál byl z mnoha důvodů v posledních dvou letech nevyužit. Ale co bylo, to bylo. Adam je zpět v SINNERS a je ready ukázat, co v něm doopravdy je!“ prohlásil nadšeně Pechman.

Chvíli to vypadalo, že by SINNERS mohli vsadit na nostalgii a vrátit se ke kompletnímu složení z roku 2021. K tomu ale nedošlo, protože po čtyřech letech skončil v sestavě Jindřich „ZEDKO“ Chyba. „Po tak dlouhé stagnaci jsme usoudili, že jediná cesta nahoru vede přes narušení našeho SINNERS jádra. Změna byla zkrátka potřeba,“ uvedl Pechman na adresu hráče, který už byl dnes oficiálně přivítaný v týmu Sampi.Tipsport.

Novým hříšníkem se stává Filip „AJTT“ Dolenský, který se po působení v akademii Sprout vrací na domácí scénu. SINNERS se jej snažili v minulosti ulovit už několikrát. „Po všech těch letech se to konečně povedlo. Jsme rádi, že pětku doplňuje zrovna AJTT, protože je to výborný hráč, který doslova roky čekal na pořádnou šanci. A teď ji dostal a my už se nemůžeme dočkat, až ho uvidíme v našich barvách na serveru,“ neskrývá radost manažer týmu.

Hráči si po náročné sezóně určitě užijí nějaký ten odpočinek, příliš dlouhý ale být nemůže. 8. ledna 2024 totiž startují boje o první CS2 Major, které budou pro SINNERS hned na počátku roku jedním z hlavních cílů.

Nová sestava SINNERS:

 Česká republika Sebastian „beastik“ Daňo
 Česká republika Max „SHOCK“ Kvapil
 Česká republika Tomáš „oskar“ Šťastný
 Česká republika Adam „NEOFRAG“ Zouhar
 Česká republika Filip „AJTT“ Dolenský

 Česká republika Tomáš „Tomkeejs“ Tomka – trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.