Přejít k hlavnímu obsahu

Frozen poprvé proti MOUZ. Od prvního titulu s FaZe ho dělí dva zápasy

16. 12. 2023 | 10:51 Counter-Strike 2 Preview
Poslední Tier 1 turnaj sezóny už se rozloučil s polovinou účastníků. Čtyři nejlepší týmy se v sobotu a neděli poperou o prestižní trofej a co největší podíl z krásného prize poolu 1 milion dolarů. Do nejužších bojů o titul se dostala skutečná špička, vedle aktuální světové jedničky, dvojky a trojky najdeme Natus Vincere. A samozřejmě také Davida „frozen“ Čerňanského.
David „frozen“ Čerňanský
David „frozen“ Čerňanský
Zdroj: FaZe Clan

Slovenská hvězda není ve FaZe Clanu ještě ani dva týdny a už má šanci na první světovou trofej. V cestě mu přitom bude v semifinále stát jeho bývalý zaměstnavatel. MOUZ sice nastupují na BLAST Premier World Final s náhradníkem, Ludvig „Brollan“ Brolin ale dokazuje, že NIP jen neumějí využít jeho plný potenciál.

David „frozen“ Čerňanský při své premiéře září skutečně naplno. FaZe s novou posilou hrají ve velké pohodě a ve skupině porazili Heroic i G2 Esports. Díky tomu postoupili přímo do semifinále, které se v Abú Dhabí odehraje dnes od 12:30. Souboj s jeho ještě nedávnými spoluhráči je ideálním programem k dobrému obědu.

Druhou semifinálovou dvojici tvoří Team Vitality a Natus Vincere. Francouzskou organizaci netáhne jen Mathieu „ZywOo“ Herbaut, v luxusním světle se ukazuje také William „mezii“ Merriman. NAVI na druhé straně překvapili ve čtvrtfinále G2 a zejména Ivan „iM“ Mihai střílel jako na Majoru. Favorit je ale jasný.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.