Přejít k hlavnímu obsahu

Fotbalista zkolaboval přímo na hřišti. Cena v FC 24 šla raketově nahoru

16. 12. 2023 | 19:00 EA SPORTS FC 24 Příběh
Strašlivá událost ukončila sobotní zápas Premier League mezi Bournemouthem a Luton Town. Kapitán hostujícího týmu Tom Lockyer v 59. minutě zkolaboval. Stalo se mu to už podruhé během několika měsíců. Někteří hráči EA Sports FC 24 bohužel reagovali po svém. Vykupovali karty Lockyera a cenu jeho stříbrného předmětu vystřelili do tisíců. „Tahle komunita je odpad,“ reagovali na „investice“ komentující na webu futbin.com.
Fotbalista zkolaboval přímo na hřišti. Cena v FC 24 šla raketově nahoru
Fotbalista zkolaboval přímo na hřišti. Cena v FC 24 šla raketově nahoru
Zdroj: futbin.com

Bohužel, stává se to často. Když se fotbalista na hřišti dostane do velkých zdravotních komplikací, podobně jako právě v sobotu Tom Lockyer, jeho cena okamžitě vystřelí. Hráči „investují“. Karta, která normálně stojí 450 mincí, se během několika desítek minut vyšplhala na 8 tisíc. „Věřím, že tato respektující komunita nebude investovat,“ napsal sarkasticky jeden z hráčů.

Podobně rychle, jako cena vystřelila nahoru, tak jde zase dolů. V 19:00 už se pohybovala na dvou tisících, brzy by se měla vrátit na běžnou hranici kolem 400 mincí.

Tom Lockyer prodělal zástavu srdce. Podle informací z klubu by měl být naštěstí v pořádku. Anglický klub Luton Town potvrdil, že kapitán plně vnímal a byl odvezen do nemocnice. Zápas mezi Bournemouthem a Lutonem se nedohrál.

MČR FC 24 powered by Hyundai
Štítky: EA Sports FC 24
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).