Přejít k hlavnímu obsahu

Pozvánky do bojů o Major jsou rozdané. SINNERS utekla o dvě místa

19. 12. 2023 | 09:59 Counter-Strike 2 Turnaj
Pravidelné sledování Valve žebříčku je u konce, karty na cestu do Kodaně jsou rozdány. Českým zástupcům bodová matematika bohužel nepřála, SINNERS utekl invite o pouhých 9 bodů.
SINNERS na Tipsport MČR CS 2023
SINNERS na Tipsport MČR CS 2023
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

David „frozen“ Čerňanský nebude s FaZe Clanem chybět přímo na evropském RMR turnaji. Nikdo další z česko-slovenského rybníčku se jinak nedostal ani do uzavřené kvalifikace. Otevřené síto bude neúprosné, týkat se bude mnoha světoznámých týmů jako Liquid, Heroic nebo fnatic s Matúšem „MATYS“ Šimkem. 

Stejný scénář čeká i SINNERS. Jejich pozvánku však neovlivnily změny a od uzavřené kvalifikace byli skutečně blízko. Jsou totiž v Evropě druzí pod čarou, jen devět bodů při počtu jedenácti stovek je skutečné neštěstí. První náhradníci ještě k tomu nejsou bez šance, protože se čeká, jakou 1win postaví soupisku.

Na krveprolití se můžeme těšit hned na začátku roku. Otevřené kvalifikace na starém kontinentu vypuknou 8. ledna, každý tým má čtyři pokusy na umístění mezi nejlepší čtyřkou ze stovek hladových účastníků. Do boje se po hlavě určitě vrhnou naprosto všichni, pro řadu pozměněných sestav půjde o první zkoušku.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.