Přejít k hlavnímu obsahu

Jdeme do toho s Baníkem! FC Ostrava ve spojení se slavnou fotbalovou značkou

25. 12. 2023 | 10:30 EA SPORTS FC 24 Preview
Pro následující EA FC event jsme spojili síly s eSport FC Baníkem Ostrava. Diváci rozhodně nepřijdou o turnaj profesionálů, mohou se ale zároveň těšit na otevřený turnaj pro veřejnost. Registrace na FC Ostrava powered by Hyundai jsou již otevřeny, pro komunitní turnaj budou přihlášky brzy dostupné na webu PLAYzone. Na místě proběhne také bohatá tombola od partnerů projektu.
Jdeme do toho s Baníkem! FC Ostrava ve spojení se slavnou fotbalovou značkou
Jdeme do toho s Baníkem! FC Ostrava ve spojení se slavnou fotbalovou značkou
Zdroj: PLAYzone

O víkendu 27. - 28. ledna naplno odstartuje další rok profesionálního EA Sports FC na domácí scéně. Čtyři nejlepší hráči se představí v play-off FC Ostrava. Fanoušci se ale mohou kromě top české FC 24 akce těšit i na doprovodný program, který jsme si připravili ve spojení s ostravským Baníkem.

Registruj se do úvodní kvalifikace FC Ostrava!

Hlavním lákadlem bude turnaj v nejnovější fotbalové hře od EA Sports. Pokud se necítíš na to, abys soutěžil přímo v rámci MČR FC 24 powered by Hyundai, můžeš se přihlásit do Baník eSport turnaje. Ten se bude odehrávat v sobotu i v neděli.

Součástí programu bude vedle soutěžení a tomboly také možnost volného hraní pro všechny (konkrétně v neděli). Pokud chceš například vyzvat svého kamaráda na souboj, během FC Ostrava budeš mít ideální šanci!

MČR FC 24 powered by Hyundai

MČR FC 24 powered by Hyundai - Ostrava

Prize pool zastávky:

  • 1. místo - 25 000 Kč
  • 2. místo - 10 000 Kč
  • 3. místo - 5 000 Kč

Kdo získá 20 000 Kč? Kooperativa FAKTORU zatím vládne T9Laky

Titulárním partnerem letošního ročníku je automobilka Hyundai, partnery budou také pojišťovna Kooperativa a výrobce monitorů Phillips Evnia.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).