Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší fotka v historii? V FC 24 je speciální vánoční Balotelli

25. 12. 2023 | 19:29 EA SPORTS FC 24 Gaming
Winter Wildcards jsou v plném proudu, na 25. prosince si EA Sports pro hráče FC 24 připravili velice zajímavou kartu. Italský bouřlivák Mario Balotelli dostal předmět s jednou z nejlepších fotek v historii fotbalové hry od EA Sports. Vánoční náladu přináší karta s nejvyšším driblingem a velice slušnou cenou.
Nejlepší dynamický obrázek v historii? V FC 24 je speciální Balotelli
Nejlepší dynamický obrázek v historii? V FC 24 je speciální Balotelli
Zdroj: futbin.com

Najít v klubu dostatek karet na složení nejnovějšího hráčského SBC by neměl být problém. Mario Balotelli podle propočtů FUTBIN vyjde přibližně na 50 tisíc mincí. Zájemci jej mohou vyměnit v SBC za tři jedenáctičlenné sestavy.

Registruj se do úvodní kvalifikace FC Ostrava!

Požadavky:

  • Rating sestavy 83, 1x  Itálie
  • Rating sestavy 84
  • Rating sestavy 84

Největší předností italského útočníka je ve verzi WW dribling. Všechna čísla v kolonce jsou na 99, jedinou výjimkou je balanc (90). Špatně na tom není Balotelli ani ve střelbě nebo síle.

Winter Wildcards

V pátek 22. prosince od 19:00 odstartovalo Winter Wildcards. Nyní už tradiční vánoční promo slibuje velice silné karty těch největších hvězd fotbalového světa. Ve FIFA 23 byli součástí Winter Wildcards například Ousmane Dembélé, Kevin De Bruyne nebo N'Golo Kanté.

Milionová karta za pár tisíc. Hráč doplatil na chybu EA Sports

Jak je ve fotbálku od EA Sports čím dál častější, součástí proma jsou i speciální Ikony. Nechybí ani Evolutions. Mezi „základní“ promo karty patří Cristiano Ronaldo, Virgil van Dijk nebo Enzo Fernández.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).