Přejít k hlavnímu obsahu

Hrál tak dobře, až dostal ban. Čínský profesionál podle Riotu podváděl

29. 12. 2023 | 16:00 League of Legends Příběh
Yu „JackeyLove“ Wen-Bo patří mezi jedno z nejlepších ADC v historii League of Legends. Čínský profesionální hráč vyhrál v roce 2018 v pouhých sedmnácti letech Worlds, dlouhodobě se pohybuje mezi elitou. Jeho mechanické umění je nezpochybnitelné. Někdy se až nechce věřit, jak dobrý vlastně JackeyLove je. Ideálním příkladem je jeho nedávný play, kvůli kterému byl 23letý hráč odpojen ze zápasu.
Hrál tak dobře, až dostal ban. Čínský profesionál podle Riotu podváděl
Hrál tak dobře, až dostal ban. Čínský profesionál podle Riotu podváděl
Zdroj: Riot Games

V League of Legends se najdou hráči všech možných výkonnostních skupin. Někteří jsou rádi za jednu úspěšnou ARAM, někdo se dlouhé roky hrabe ven z Goldu. A pak jsou tu tací, kteří jsou tak dobří, že si systém hry myslí, že podvádí. To je příklad Yu „JackeyLove“ Wen-Boa.

Reprezentant Top Esports předvedl v soloQ perfektní play. S takovým ADC by chtěl hrát každý. Výborná kiting, spousta damage a vyhraný teamfight. Stačilo už jen napochodovat na midlane a zničit Nexus. Jenže ono to tak jednoduché nebylo.

Několik sekund po konci potyčky vyskočila na obrazovce Wen-Boa nemilá zpráva. Na účtu bylo údajně detekováno podezřelé chování a JackeyLove byl ze zápasu odpojen. Hrál tak dobře, že jej systém Riotu bral za podvodníka. „Tak to je pořádný flex,“ shodovali se fanoušci.

Jackylove outplays opponents so hard it fools Riots Anti-cheat
byu/Aaron1997 inleagueoflegends
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).