Přejít k hlavnímu obsahu

Esuba představila novou sestavu. Přichází české posily i dánské duo

1. 1. 2024 | 17:50 League of Legends Přestup
Tradiční český organizace eSuba představila novou sestavu, která ji bude v roce 2024 reprezentovat v nejvyšší tuzemské soutěži. Daniel „DANY“ Novák zůstává v roli ADC, zbylá čtyři místa obsadí dva Češi a duo z Dánska. Matyáš „Smarty“ Rozvoral doplní DANYho na botlane, Jiří „Savero“ Odehnal bude řádit v jungli. Midlane bude vládnout Mikkel „Rylle“ Rylander Christiansen, na topu nastoupí Søren „Lunddorf“ Lunddorf.
Esuba představila novou sestavu. Přichází posily z DNE i dánské duo
Esuba představila novou sestavu. Přichází posily z DNE i dánské duo
Zdroj: eSuba

Matyáš „Smarty“ Rozvoral naposledy působil v BENZO esport, v Hitpoint Masters byl v barvách Dynama Eclot. Na jaře skončil na bronzové příčce, letní split ukončilo DNE na čtvrtém místě. Zklamání pro ambiciózní organizaci.

Jiří „Savero“ Odehnal má také minulost v Dynamu. Pardubický celek reprezentoval od září 2021 do listopadu 2022. Rok 2023 odstartoval v Szaty Bobra, další měsíce nastupoval za Orbit Anonymo.

Mikkel „Rylle“ Rylander Christiansen má za sebou působení v Astralis Talent, Nativz nebo Partizan Esports. Søren „Lunddorf“ Lunddorf cestoval s Ryllem, i on se ukázal v roce 2023 v Nativz a Partizanu.

Sestava eSuby:

 Dánsko Søren „Lunddorf“ Lunddorf
 Česká republika Jiří „Savero“ Odehnal
 Dánsko Mikkel „Rylle“ Rylander Christiansen
 Česká republika Daniel „DANY“ Novák
 Česká republika Matyáš „Smarty“ Rozvoral

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).