Přejít k hlavnímu obsahu

LeBron James hledá domov. Platformy se předhání, kdo získá basketbalovou legendu?

2. 1. 2024 | 11:14 Lifestyle
Jeden z nejlepších a nejikoničtějších hráčů basketbalu LeBron James se chystá rozjet streamovací kariéru! Hlavním programem ale nebude NBA, nýbrž Madden. Aktuálně se rozhoduje, k jaké platformě se přidá. Ve hře jsou dva největší rivalové - Kick a Twitch. Oba nabízí exkluzivní nabídky.
LeBron James se chystá streamovat
LeBron James se chystá streamovat
Zdroj: Reddit.com

Boje mezi top streamovacími platformami stále probíhají. V současné době se dva největší rivalové Kick a Twitch snaží „ulovit“ jednoho z nejpopulárnějších sportovců všech dob. Ten se mimo profesionální kariéru chce věnovat také streamování herního obsahu. Jedná se o ikonického basketbalistu LeBrona Jamese, který je známý také pro svoje herecké schopnosti.

Na svých sociálních sítích odhalil LeBron svoji touhu po streamování, kterou hodlá odstartovat hrou Madden. Zároveň však popsal jeho tíživou situaci ve výběru streamovací platformy. Tuto zprávu samozřejmě viděly největší platformy včetně Kicku a Twitche a LeBrona ihned kontaktovaly skrze Twitter s přesvědčovací taktikou. 

 „Napadlo mě, že bych začal streamovat hru EAMaddenNFL, když ji hraju. Přemýšlím ale, kterou streamovací platformu bych si měl vybrat,“ napsal LeBron na svém profilu na sociální síti X. 

 „Pojď k nám na Kick!“ odpověděl obratem Adin Ross. LeBronovi se ozval dokonce i sám šéf startegických partnerství pro platformu Kick s nabídkou speciální smlouvy. 

Jsem trochu zaujatý, vzhledem k tomu, že vedu Twitch, ale momentálně jsme nejlepší platforma pro komunikaci s fanoušky. Také byste mohl zvážit streamování na Twitchi a YouTube současně, tak totiž fungují naše vylepšená pravidla,“ ozval se na sítích také generální ředitel Twitche Dan Clancy.