Přejít k hlavnímu obsahu

TOP 10 CZ/SK streamerek: Vítězka? Opět Tereza! Mayaaa po triumfu mimo elitní desítku

2. 1. 2024 | 17:17 Twitch
Poslední měsíc roku 2023 s sebou přináší také poslední žebříček nejsledovanějších streamerek CZ/SK scény. Tedy alespoň tak, jak jej znáte. S rokem 2024 vám brzy představíme jeho novou podobu, ale nyní je na čase korunovat královnu prosincového Twitche!
TOP 10 CZ/SK
TOP 10 CZ/SK
Zdroj: Twitch

1. místo

Listopad: 2. místo (+1)

Velice úspěšný rok zakončila ještě naposledy prvenstvím Theresa „TheresaBlueberry“ Borůvková. Klasický program složený z přiznání, kvízů či hudby, zpestřila také novinka Lethal Company. Dostalo se také na Resident Evil. Celkových 46 974 zhlédnutých hodin stačilo na poslední triumf minulého roku.

Theresa „TheresaBlueberry“ Borůvková
Theresa „TheresaBlueberry“ Borůvková
Zdroj: Twitch

2. místo

Listopad: 3. místo (+1)

Letos nebyl jediný měsíc, který by Tereza „itsterez“ Herzánová nezakončila na stupních vítězů. I během prosince nevynechala ani den, a její online šňůra pokračuje do nového roku. Stříbro bere díky 41 230 zhlédnutým hodinám, věnovaných pokecu, Counter-Striku či Fortnite.

Tereza „itsterez“ Herzánová
Tereza „itsterez“ Herzánová
Zdroj: Twitch

3. místo

Listopad: 7. místo (+4)

Parádní finiš předvedla Henrieta „henicek“ Privarčáková, která se v prosinci opět probojovala mezi favority, a to díky 32 550 zhlédnutým hodinám. Se svým vánočním kalendářem pro komunitu, pokecem a diverzitou her ukořistila poslední bronz roku 2023.

Henrieta „henicek“ Privarčáková
Henrieta „henicek“ Privarčáková
Zdroj: Twitch

4. místo

Listopad: 6. místo (+2)

Návrat do horní poloviny hlásí také Anna „Andullie“ Raunigrová s 22 450 celkovými hodinami. Celý měsíc byl ve znamení pokecu a DARK SOULS III, což nalákalo i nejvíce diváků. 

Anna „Andullie“ Raunigrová
Anna „Andullie“ Raunigrová
Zdroj: Twitch

5. místo

Listopad: 5. místo (=)

Status Quo pro prosinec platil pro Lucii „Arennthia“ Zemanovou. Stejně jako minulý měsíc, tak i tentokrát uzavírá horní polovinu tabulky, tentokrát s 17 611 zhlédnutými hodinami. Arennthia klasicky vystřídala celou řadu titulů, ale nejdéle krom pokecu vydržela u Phasmophobia.

Lucie „Arennthia“ Zemanová
Lucie „Arennthia“ Zemanová
Zdroj: Twitch
Jaké je pořadí na dalších místech elitní desítky?
6. místoWeWeR1cKa (+4)16 063 zhlédnutých hodin
7. místoSnehule_ (+2)15 715 zhlédnutých hodin
8. místofufinkaa (nová) 15 355 zhlédnutých hodin
9. místopajik_002 (-1)12 862 zhlédnutých hodin
10. místo christeenee (nová)12 136 zhlédnutých hodin
Štítky: Twitch, TOP 10 CZSK
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.