Přejít k hlavnímu obsahu

Na černé listině kvůli fotkám v bikinách? Hráčka si stěžuje na Activision

5. 1. 2024 | 17:35 Kauza
Netrvalo dlouho a návrat populární streamerky k Call of Duty má svůj konec. Nadia K. Amine, známa pouze jako Nadia prohlásila, že se ocitla na „černě listině“ Activisionu a má zákaz účastnit se turnajů. Podle jejích slov je to za zveřejňování fotografií v bikinách.
Na černé listině kvůli fotkám v bikinách? Hráčka si stěžuje na Activision
Na černé listině kvůli fotkám v bikinách? Hráčka si stěžuje na Activision
Zdroj: Nadia Amine Instagram

Americká streamerka v branži prorazila v roce 2022, překročila dokonce hranici milionu sledujících. Jenže ten samý rok se začaly objevovat pochybnosti o jejích dovednostech. Při hraní Warzone 2 a MW2 byla poprvé obviněna za podvádění, což však nebylo fakticky dokázáno. Jenže tato jiskra odstartovala celou ságu dalších spekulací.

Situace vedla k zákazu vstupu stremerky do světa Warzone. Nadia ale neustoupila, ze všeho si dělala legraci. Využila okolností, což vedlo pouze k vyšším číslům sledovanosti. Minulý rok úplně opustila CoD scénu a přesunula se na FanHouse (konkurent OnlyFans), a začala zde vytvářet soukromější obsah. To komunitu vedlo k ještě většímu pohrdání.

Nikdo nečekal, že se Nadia vrátí, ale přesto se tak stalo.  V prosinci se zúčastnila turnaje, který byl schválen společností Activision. Jenže s novým rokem se její jméno údajně objevilo na černé listině týkající se CoD turnajů. „A to všechno kvůli zveřejňování fotek v bikinách. Nikdy v životě jsem nezveřejnila žádnou nahotu, ale zase, kluci v komunitě CoD mohou zveřejnit svůj holý zadek na sociálních sítích,“ zlobila se.

Už předtím narážela na Activision za to, že ji nepozvali na odhalení Modern Warfare 3 kvůli fotkám v bikinách, ale turnaje se předtím účastnit mohla, což vyvolalo otázky ohledně jejích nároků na černou listinu. „Když jsem se snažila kontaktovat Activison, nikdo mi neodpověděl, a to jsem se snažila několikrát,“ smutní Nadia. Komunita je naopak spokojená, že konečně přišel trest za podvádění.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.