Přejít k hlavnímu obsahu

Přes milion korun za herní balíček. Ale jen pro ty, co už utratili přes 200 tisíc

7. 1. 2024 | 10:00 Gaming
Pro hráče, kteří ve hře Star Citizen utratili více než 225 000 korun, máme... zajímavou zprávu! Právě oni si totiž mohou koupit speciální balíček v hodnotě více než 1 milionu korun. Bude obsahovat celkem 175 lodí + další herní vybavení. Pomoct by měl zejména napříč gildami. Pro hráče Star Citizen jsou vyšší ceny standardem, nad takovou cenovkou už se ale nejspíš pozastaví.
Balíček v hodnotě 1 milionu korun do Star Citizen
Balíček v hodnotě 1 milionu korun do Star Citizen
Zdroj: Reddit.com

Společnost Cloud Imperium Games, zabývající se vývojem nejrůznějších titulů, odhalila šílenou nabídku. V nejnovější aktualizaci Star Citizen se vývojáři rozhodli do obchodu vložit balíček lodí v hodnotě 1 milionu korun. Koupit si jej může pouze ten, kdo do hry zainvestoval alespoň 225 000 korun v podobě jiných herních produktů.

Tato dokonalá kolekce zahrnuje více než 175 lodí od všech významných výrobců a zahrnuje všechny lodě vydané do roku 2953. Zároveň umožňuje každému veliteli flotily vytvořit trvalý odkaz a vést lidstvo ke světlejší budoucnosti,“ popisují balíček vývojáři.

Pro normálního hráče je balíček jistě drahou záležitostí, pro uživatele Star Citizen jsou však takto vysoké ceny téměř normou. Balíčky lodí a herních předmětu ve hře Star Citizen jsou vždy poněkud „dražší“ a s příchodem nových aktualizací se balíčky často mění a cena se postupně zvyšuje.

Tento balíček hráči využijí k nasazení lodí a jiných herních předmětů napříč organizacemi, korporacemi a gildami. Přičemž mnoho hráčů si jednoduše přetočí kredity z předchozích balíčků ke zlevnění nadcházejících,“ dodala společnost. 

Zdroj: ign.com