Přejít k hlavnímu obsahu

Hvězda Dynama Eclot má nový tým. Reprezentovat bude slavnou organizaci

8. 1. 2024 | 17:37 Counter-Strike 2 Přestup
Guy „anarkez“ Trachtman se vrací tam, kde odstartoval svoji kariéru. Team Secret hlásí návrat na Counter-Strike scénu a izraelský sniper bude opět u toho. Premiéru si zažije už za pár hodin.
Guy „anarkez“ Trachtman na Tipsport MČR CS 2023
Guy „anarkez“ Trachtman na Tipsport MČR CS 2023
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Krátce před startem první evropské kvalifikace na PGL Major došlo ještě k jednomu velkému oznámení. Team Secret se proslavil především na Dota 2 scéně, ale ani Counter-Strike mu není neznámý. V jeho minulé sekci se objevila později úspěšná jména jako Flatron „juanflatroo“ Halimi a Dionis „sinnopsyy“ Budeci.

Sniperem tehdejší pětice byl Guy „anarkez“ Trachtman, který se po více než třech letech znovu vrací na místo činu. Izraelská hvězda po vypršení smlouvy v české organizaci Dynamo Eclot zatoužila po návratu do evropských vod a nakonec zakotvila tam, kde to dobře zná. V nové slibné sestavě patří mezi klíčové pilíře.

Nejzkušenějším a služebně nejstarším členem nového týmu Secret je Paweł „innocent“ Mocek, jenž má za sebou působení v nejlepších polských týmech, ale třeba také v G2 Esports. Zbylou kostru tvoří mladší borci.

Mnohonásobný srbský reprezentant Vladan „⁠Kind0⁠“ Mandic nejvíce proslul během angažmá v iNation. Mikkel „Maze“ Sparvath si prošel akademií fnatic, ale více než půl roku nyní seděl na lavičce v Ambush Esport. Na zkoušce byl ale také ve Sprout, odkud přichází nejmladší puška Sebastian „Tauson“ Tauson Lindelof. A aby těch Dánů nebylo málo, tak za celým týmem bude stát další krajan Benjamin „cube“ Stabell.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.