Přejít k hlavnímu obsahu

Za nahotu na streamu si provokáter Jack Doherty vysloužil ban

8. 1. 2024 | 17:58 Kauza
Internetový otrava Jack Doherty je zabanován. Kontroverzní streamer propagoval v živém vysílání nahotu, za což se mu platforma Kick odměnila oprávněným zákazem. Zatímco spoustu lidí rozhodnutí slavilo, Doherty si ze zákazu nic nedělal. A věděl proč.
Jack Doherty a Xena
Jack Doherty a Xena
Zdroj: https://kick.com/jackdoherty

Kvůli svému provokativnímu stylu tvorby se Doherty pravidelně dostává do křížku s policií a několikrát už se za své chování stal terčem útoku. Vzhledem k výstupům jako je bourání golfových vozíků nebo rvačky s lidmi na ulici se není čemu divit.

Kontroverzní obsah Dohertyho živí, výše zmíněné incidenty ale za jeho zákazem kupodivu nestály. Minulý týden se v živém vysílání obávaného streamera objevila žena vystupující pod pseudonymem xena, která se na kameru ukázala tzv. „nahoře bez“ a spolu s Dohertym pak dostala ban.

„Už žádná nahota, musíme respektovat pravidla platformy (Kick pozn. red.),“ napsala Xena na svůj profil předtím, než své sledující nasměrovala na svůj OnlyFans. Zákaz ale po pouhých několika hodinách skončil, což vysvětlovalo i ledový klid streamera při jeho udělení.

Video z incidentu zde, 18+!

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Jack Doherty, Kick, nahota