Přejít k hlavnímu obsahu

Hlasování TOTY FC 24 odstartovalo! Koho pošlete do výběru roku?

8. 1. 2024 | 17:02 EA SPORTS FC 24 Gaming
8. ledna začalo komunitní hlasování o nejlepším fotbalového týmu uplynulého roku. Na výběr mají hráři EA Sports FC z více než stovky karet. Z těch se složí dvě ideální jedenáctky - jedna mužská, druhá ženská. Ke oběma týmům by se měl přidat tradiční dvanáctý hráč, který se do užšího výběru nedostal. Už teď má komunita o svých favoritech jasno, může ale nastat překvapení. Koho vybereš ty?
Hlasování TOTY FC 24 odstartovalo! Koho pošlete do výběru roku?
Hlasování TOTY FC 24 odstartovalo! Koho pošlete do výběru roku?
Zdroj: EA Sports

Team of the Year je prvním ze dvou největších vrcholů každoročního cyklu EA Sports FC. Ti vůbec nejlepší fotbalisté z celého světa za uplynulý rok dostanou ve hře vymazlené modré kartičky, které jsou běžně jedny z těch nejvzácnějších. Letos se k mužským kartám přidají i ty ženské, jež jsou vůbec poprvé součástí oblíbeného módu Ultimate Team. Celkem se tak v FC 24 objeví hned 24 TOTY karet.

Hlasování mužského TOTY ZDE!

O složení Team of the Year rozhodují hráči. Na každé pozici je několik nominovaných jmen přímo od EA Sports, ze kterých se následně vybere top 11. V SBC se pak objeví dvanáctý hráč.

Hlasování ženského TOTY ZDE!

MČR FC 24 powered by Hyundai
Štítky: EA Sports FC 24, TOTY
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).