Přejít k hlavnímu obsahu

Starý Yasuo bude v League of Legends. Riot potvrdil skin ze cinematicu

11. 1. 2024 | 07:40 League of Legends Preview
Stařičce vypadající Yasuo v cinematicu před čtrnáctou sezónou League of Legends zaujal nejednoho hráče. Z často kontroverzní postavy zářila aura, která poutala. Fanoušci okamžitě rozjeli spekulace o tom, že by se podobně vypadající Yasuo mohl objevit v League of Legends jako nový skin. A měli pravdu. Oficiální účet League of Legends potvrdil, že na PBE si budou moci hráči vyzkoušet Foreseen Yasua.
Starý Yasuo bude v League of Legends. Riot potvrdil skin ze cinematicu
Starý Yasuo bude v League of Legends. Riot potvrdil skin ze cinematicu
Zdroj: Riot Games

Yasuo komunitu League of Legends rozděluje jako málokterý šampion, i když se s přidáním postav jako Yuumi nebo K'Sante kritika přenesla částečně jinam. Jeho nový skin ale nejednoho odpůrce přesvědčil, že možná Yasuo nebude až tak špatný.

Foreseen Yasuo zobrazuje starší verzi postavy, jež byla k vidění v cinematicu pro Season 14.  Hráči na skin reagují pozitivně, mají většinou pouze dvě výhrady. Novinka je především v barevnosti odlišná od dědečka Yasua. Až moc modré, méně šedé a bílé. Zároveň chybí slaměný klobouk, se kterým Yasuo nastoupil na scénu.

Zajímavý je rozhodně recall Foreseen Yasua. Je během něj vidět temného vlka. Ten by měl patřit Kindred, což je další spojení s již zmiňovaným cinematicem. Objevuje se, když někomu hrozí smrt, jak je vidět i v samotném videu.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).